Armağan Çağlayan, Melek Mosso'nun yerine sahne alacak olan Seda Sayan ve Funda Arar ile Derya Uluğ'a seslendi

Televizyon yapımcısı Armağan Çağlayan, Isparta Gül Festivali'ndeki konseri iptal edilen Melek Mosso’ya destek çıkmadıkları gerekçesiyle, Melek Mosso'nun yerine konser verecek olan Seda Sayan ve aynı yerde sahneye çıkacak olan Funda Arar ile Derya Uluğ'a seslendi. Çağlayan, ünlü şarkıcılara sitem etti.

3 Haziran'da Isparta Uluslararası Gül Festivali'nde sahne alacağı duyurulan Melek Mosso'nun konseri iptal edilmiş, afişte yer alan fotoğrafı kaldırılmış ve yerine Seda Sayan'ın sahne alacağı ortaya çıkmıştı. Melek Mosso'nun yerine konseri kabul etmesi nedeniyle Seda Sayan'a tepkiler devam ederken, Armağan Çağlayan aynı yerde sahne alacak olan Funda Arar, Derya Uluğ ve Seda Sayan'a adeta ateş püskürdü.

Seda Sayan, Funda Arar ve Derya Uluğ’a da tepki gösteren Çağlayan, “Siz birbirinize destek olmuyorsanız, biz neden size destek olalım?” diye sordu.

Armağan Çağlayan, Melek Mosso'nun yerine sahne alacak olan Seda Sayan ve Funda Arar ile Derya Uluğ'a seslendi


Konu ile ilgili Twitter hesabından bir paylaşımda bulunan Armağan Çağlayan, Seda Sayan, Funda Arar ve Derya Uluğ'a seslendi:


''Müzik sektörü için neden sektörün içindeki insanlar ses vermiyor, birbirine destek olmuyor? Rekabet bu kadar mı gözünüzü kör etti? Müzik yasağı olur,en çok Sektörün dışındakilerden ses çıkar.

Bir kadın şarkıcı ahlaksızlıkla suçlanıp konseri iptal edilir, konsere çıkacak diğer iki kadın şarkıcı “dut yemiş bülbüle” döner! Başka bir Kadın şarkıcı ahlaksızlıkla suçlanan kadın şarkıcının yerine sahneye çıkmayı kabul eder!

E siz kendi mesleğiniz için ses çıkart(a)mıyorsanız, siz kendi kadın haklarınız için ses çıkartmıyorsanız, birbirinize destek olmuyorsanız, biz neden size destek olalım?''

Armağan Çağlayan, Melek Mosso'nun yerine sahne alacak olan Seda Sayan ve Funda Arar ile Derya Uluğ'a seslendi - Resim : 2

MELEK MOSSO'NUN AÇIKLAMASI

Konseri iptal edilen Melek Mosso bu gelişmenin ardından şunları söylemişti: “Ben bu ülkenin kadınıyım. Fikirlerimle, vizyonumla, hayallerimle her yeni gün geleceğe sanatımı işliyorum. Genci, yaşlısı milyonlarca sevenim var. Birkaç kendini bilmeze kalmadı benim ahlakımı sorgulamak, kadınlık onuruma laf atmak. Bu zihniyetteki insanlar kendi yüreklerindeki karanlığı ve sapıklığı bizim hayatımıza da sokmaya çalışıyorlar ama buna asla izin vermeyeceğim, vermeyeceğiz… Ben Isparta’ya elbet gidecek ve şarkılarımı söyleyeceğim. Bugün olmazsa yarın sarılacak kalplerimiz.”

Armağan Çağlayan, Melek Mosso'nun yerine sahne alacak olan Seda Sayan ve Funda Arar ile Derya Uluğ'a seslendi - Resim : 3

 

Armağan Çağlayan, Melek Mosso'nun yerine sahne alacak olan Seda Sayan ve Funda Arar ile Derya Uluğ'a seslendi ile ilgili etiketler Melek Mosso Seda Sayan Derya Uluğ Funda Arar Armağan Çağlayan Konser Isparta Uluslararası Gül Festivali
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.