Arkadaşlık kurduğu tilkiyi elleriyle besliyor

Konya’nın Hadim ilçesinde okul müdürü olan Mustafa Özdil hafta sonu vakit geçirdiği bahçe evine gelen tilki ile arkadaş oldu.

Mustafa Özdil, yaklaşık 2 aydır bahçe evine gelen tilki ile dost oldu. Tilkiye eliyle yiyecek vererek beslediğini ve tilkinin kendisine alıştığını belirten Özdil, “Uzun zamandır bahçe evimizin çevresinde geziniyordu. 2 aydır da elimden yiyecek yiyor. Aramızda hiçbir problem yok. Tabi yaban hayvanı olduğu için biraz ürkek davranıyor. Ben ona zarar vermiyorum onun da bana zarar verme gibi bir niyeti yok. Ben çayımı içerken, tilkiyi de elimle besliyorum” dedi.

“Gel sobanın başında oturalım muhabbet edelim”

Kış mevsiminin kendini iyiden iyiye hissettirdiği bugünlerde tüylerinin iyice kabardığını ve kendini kışa hazırladığını anlatan Özdil, “Tilkimiz her zaman ziyaretimize geliyor. Biz de bu güzel misafiri elimizle besliyoruz. Sağ ayağında biraz sıkıntı var. Yakalayabilsek veterinere götüreceğiz ama sonuçta yabani hayvan olduğu için temkinli davranıyoruz. Bazı günler göremeyince başına bir şey gelmesinden endişe duyuyoruz. Hafta sonları bahçe evine gelince yolunu gözlüyoruz. Evin içine davet edip soba başında muhabbet edelim diyorum ama şimdilik oralı olmuyor. Hafta içi yemesi için de yemek bırakıyorum” ifadelerine yer verdi.

Özdil, tilki ile yaptığı sohbet esnasında dostunu çoban köpeklerine karşı da uyararak kaçması gerektiğini belirtti.

 

Arkadaşlık kurduğu tilkiyi elleriyle besliyor ile ilgili etiketler Konya Hadim
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.