Arka Sokaklar'ın sevilen komiseri nişanlandı!

Yıllardır devam eden fenomen dizi Arka Sokaklar'ın Volkan Komiser'i Boğaç Aksoy geçtiğimiz akşam hukuk danışmanı sevgilisi Tutku Çolak ile nişanlandı. Çiftin nişan törenine diziden bir kişinin bile katılmaması dikkat çekti.

Kanal D ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Arka Sokakları'ın Volkan komiseri Boğaç Aksoy, evlilik için ilk adımı attı. Aksoy, hukuk danışmanı Tutku Çolak'la nişanlandı.

ARKA SOKAKLAR'DAN KİMSE KATILMADI

Yaklaşık 9 aydır birlikte olan çift, aile arasında düzenlenen sade ve şık bir törenle nişan yüzüklerini taktı. Evlilik yolunda ilk adımı atan ve 'Çok mutluyuz' diyen Boğaç Aksoy ile Tutku Çolak, düğün tarihini ise henüz netleştirmediklerini söyledi.

Nişan törenine Arka Sokaklar ekibinden kimsenin katılmaması dikkatlerden kaçmadı.

İşte nişan töreninden kareler:

arka-sokaklar-in-yakisikli-komiseri-nisanlandi-10677269_7316_m

arka-sokaklar-in-yakisikli-komiseri-nisanlandi-10677269_3150_m

arka-sokaklar-in-yakisikli-komiseri-nisanlandi-10677269_5770_m

Arka Sokaklar'ın sevilen komiseri nişanlandı! ile ilgili etiketler Arka Sokaklar volkan boğaç aksoy nişanlandı nişanlısı tutku çolak komiser volkan
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.