Arka Sokaklar'ın Lale Ali'si son hali ile şaşkına çevirdi! “Vay be Alp abi gençlik gitmiş!”

Ekranların en uzun soluklu TV projelerinden biri olarak tarihe geçen Arka Sokaklar dizisinde senelerce “Ali” karakterine hayat veren ünlü oyuncu Alp Korkmaz, Instagram hesabı üzerinden yaptığı son paylaşımlar ile dikkat çekti. Korkmaz’ın değişimi, sosyal medya kullanıcılarının dikkatlerinden kaçmadı.

Kanal D ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Arka Sokaklar, son dönemlerin en uzun soluklu dizi projesi olarak tarihe adını yazdırdı. Eylül ayında 17’nci sezonu ile izleyicinin karşısına çıkan ancak sonrasında yapımcı Türker İnanoğlu’nun geçirmiş olduğu kaza sebebi ile çekimlerine ara verilen fenomen dizi, bir süre sonra da sessiz sedasız bir şekilde ekranlara veda etti. 17 yıllık maceranın hiç değil ise bir finali hak ettiğini belirten dizinin Rıza Baba’sı Zafer Ergin, ekip arkadaşlarının da bu kararı şaşkınlık ile karşıladıklarını ifade etti.

İlerleyen dönemlerde yeni isimler ile devam edilebileceğini belirten yapım şirketi henüz güncel bir açıklamaya imza atmazken dizide seneler boyunca “Ali” karakterine hayat veren ve sonrasında da yapım şirketi ile yaşadığı bir sıkıntıdan ötürü projeden çekilen ünlü oyuncu Alp Kormaz, uzun bir aranın ardından tekrar ortaya çıktı. Instagram hesabından yeni gönderiler paylaşan Korkmaz, sosyal medya kullanıcıları tarafından yorum yağmuruna tutuldu.

YENİ HALİ DİKKAT ÇEKTİ!

Arka Sokaklar'ın Lale Ali'si son hali ile şaşkına çevirdi! “Vay be Alp abi gençlik gitmiş!”

Arka Sokaklar dizisinden ayrıldıktan sonra tiyatro sahnelerinde boy göstermeye başlayan oyuncu Alp Korkmaz, kameralardan uzak bir hayat yaşayarak hayranlarını kendisine hasret bıraktı. Sosyal medyada da pek aktif olmayan ünlü isim, uzun bir sürenin ardından yeni fotoğraflar paylaşarak dikkatleri üzerine çekti. Korkmaz’ın son haline yorum üstüne yorum geldi.

 Instagram hesabından yeni fotoğraflar paylaşan Alp Korkmaz, sosyal medya kullanıcıları tarafından yorum yağmuruna tutuldu. Ünlü ismin paylaşımlarına, “Vay be gençlik gitmiş”, “Yaş almak yakışmış”, “Abi yaşlanmışsın” yorumları geldi.

MAAŞTA ANLAŞAMAMIŞLARDI!

Seneler süren Arka Sokaklar serüvenine bir anda kötü bir karakter olarak veda eden Alp Korkmaz, yapım şirketi ile maaş konusunda bir anlaşmaya varamamış bu yüzden de kadrodan ayrılma kararı almıştı.

Arka Sokaklar'ın Lale Ali'si son hali ile şaşkına çevirdi! “Vay be Alp abi gençlik gitmiş!” ile ilgili etiketler Arka Sokaklar
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.