Arka Sokaklar'ın Hüsnü Çoban'ı Şevket Çoruh'u ekranda görünce öyle bir şey yaptı ki… Görenleri şoke eden hareket! Çok özlemiş…

Arka Sokaklar’ın Hüsnü Çoban’ı Şevket Çoruh’un yeni dizisinin ilk bölümünü izlerken öyle bir şey yaptı ki görenlerin gülmekten karnı ağrıdı. İşte Özgür Ozan’ın Şevket Çoruh’u çok sevdiğini gösterdiği o hareket…

Popüler dizi Arka Sokaklar'ın sevilen karakteri Hüsnü Çoban, geçtiğimiz günlerde arkadaşı Şevket Çoruh'un ekrana dönmesinin heyecanını belli etmişti. Ani bir kararla Arka Sokaklar'dan ayrılan Çoruh, yeni dizisi Tetikçinin Oğlu'nda İsko olarak geri dönüş yaptı.

Arka Sokaklar'dan Özgür Ozan'ın canlandırdığı Hüsnü Çoban, Tetikçinin Oğlu’nun ilk bölümünde Şevket Çoruh'u Isko olarak ekranda görünce çok mutlu oldu. Ani bir kararla Arka Sokaklar'dan ayrılan Çoruh, ekrana bambaşka bir rolle geri döndü ve geri dönüşü diziden arkadaşları tarafından kutlandı.

EKRANI ÖPEREK HASRET GİDERDİ

Arka Sokaklar'ın Hüsnü Çoban'ı Şevket Çoruh'u ekranda görünce öyle bir şey yaptı ki… Görenleri şoke eden hareket! Çok özlemiş…

Uzun yıllar Arka Sokaklar dizisinde önemli bir rol oynayan Şevket Çoruh diziden beklenmedik bir şekilde ayrıldı ancak Tetikçinin Oğul adlı dizide ekranlara geri döndü. Çoruh diziden ayrılmış olsa da setteki arkadaşlarıyla yakın ilişkilerini sürdürüyor. Arka Sokaklar'da Çoruh'la birlikte çalışan Özgür Ozan, arkadaşının ekrana dönüşünü Tetikçinin Oğlu dizisinin ilk bölümünü izlerken kutladı.

Arkadaşını ekranda görünce sevinen Ozan, başka türlü görüşemeyeceklerini dile getirdi. Ve ekranda Şevket Çoruh’u öptü. Ozan’ın bu hareketi Arka Sokaklar'dan ayrılsa da iki arkadaşın arasındaki bağın, çok kuvvetli olduğu şeklinde yorumlandı.

TETİKÇİNİN OĞLU DİZİSİNİN KONUSU NE?

Dizi, iki yakın arkadaşın, Korkmaz (Timuçin Esen) ve İskender'in (Şevket Çoruh) sürükleyici hikayesini işlemektedir. İskender'in oğlunun korkunç bir kazada ölmesi ve Korkmaz'ın oğlu Metin'in (Genco Özak'ın canlandırdığı) suçlanması ile hikaye trajik bir şekilde başlıyor. Yirmi yılı aşkın süredir kayıp olan oğlunu arayan Korkmaz, şimdi oğlunun yaptıklarının yıkıcı gerçekliğiyle yüzleşmek zorunda kalmaktadır. İki arkadaş, kederleri ve hayatlarının ağırlığı ile boğuşurken. Karşılıklı yükler, aynı zamanda gergin ve duygusal bir hesaplaşma içinde birbirleriyle yüzleşmek zorundadırlar. Korkmaz, oğlunu yaptıklarının sonuçlarından kurtarabilecek midir? Yoksa İskender'in kederi ve öfkesi onu tüketip ilgili herkes için trajik bir sona mı yol açacak?

Arka Sokaklar'ın Hüsnü Çoban'ı Şevket Çoruh'u ekranda görünce öyle bir şey yaptı ki… Görenleri şoke eden hareket! Çok özlemiş… ile ilgili etiketler Özgür Ozan Şevket Çoruh dizi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.