Arka Sokaklar'ın Hüsnü Çoban'ı Özgür Ozan'ın şaşırtan değişimi

Ekranların en uzun soluklu dizilerinden Arka Sokaklar'da Hüsnü Çoban karakteriyle yıllardır adından söz ettiren ünlü oyuncu Özgür Ozan'ın diziden ayrılacağı iddiaları ortaya atılmıştı. Hüsnü Çoban karakterine ne olacağı büyük bir merakla beklenirken Özgür Ozan'ın yeni bir proje için imaj değiştirdiği iddia edildi.

Özgür Ozan'ın son hali sosyal medyayı salladı. Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan Arka Sokaklar'ın yeni sezon öncesinde bir film projesinde yer alan ünlü oyuncu, yeni imajıyla hayranlarını şaşırttı.

Değişimiyle dikkat çeken 55 yaşındaki Özgür Ozan o kareleri 206 bin takipçisinin olduğu Instagram hesabından "Bekliyoruz bakalım" notuyla paylaştı. Ünlü oyuncunun paylaşımına hayranları beğeni yağdırdı.


Uzattığı saçlarını toplayan ve tatilde bronzlaşan oyuncunun son hali beğeni topladı. Sakal bırakarak saçlarını toplayan oyuncunun yeni halini gören hayranları "Gençleşmişsin" yorumunu yaptı.

İşte Özgür Ozan'ın son hali...

Arka Sokaklar'ın Hüsnü Çoban'ı Özgür Ozan'ın şaşırtan değişimi

Arka Sokaklar'ın Hüsnü Çoban'ı Özgür Ozan'ın şaşırtan değişimi

 

 

 

 

Arka Sokaklar'ın Hüsnü Çoban'ı Özgür Ozan'ın şaşırtan değişimi ile ilgili etiketler Arka Sokaklar Özgür Ozan Sosyal Medya hüsnü çoban
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.