Arka Sokaklardaki Eksiklik Kapatıldı! Torun Geliyor! Hüsnü’nün Bu Sefer Başı Fena Belada! Torun Yapmadığını Bırakmayacak

Türkiye dizi tarihinin en uzun soluklu dizisi olarak tarihe geçen arka sokaklar dizisi 16. Sezonu ile yeniden ekranlara gelmesi bekleniyor.

Türkiye dizi tarihinin en uzun soluklu dizisi olarak tarihe geçen arka sokaklar dizisi 16. Sezonu ile yeniden ekranlara gelmesi bekleniyor.

Kanal D ekranlarının vazgeçilmezi haline gelen polisiye dizisi, geride bıraktığı 15 sezonunda büyük başarı sağladı.

Hayranlarının ekranlara kilitleyen dizinin yeni sezonda da aynı performansı sergilemesi bekleniyor. Kadrosunda Zafer Ergin, Özgür Ozan, Şevket Çoruh, Ozan Çobanoğlu, Oya Okar gibi ünlülerin yer aldığı dizide önemli bir boşluk oluştu.

Arka Sokaklardaki Eksiklik Kapatıldı! Torun Geliyor! Hüsnü’nün Bu Sefer Başı Fena Belada! Torun Yapmadığını Bırakmayacak

Dizide Önemli Boşluk Oluştu!

Dizide yer alan Hüsnü Çobanoğlu karakterinin ailesi dağılmış durumda ve bu boşluğun doldurulması bekleniyor. Bu boşluğu doldurmak için kimlerin diziye katılacağı dizinin hayranları tarafından merakla bekleniyor.

Hüsnü Çobanoğlu’nun ailesinden olan Metin 2019 yılında diziden ayrılmıştı. Kızı Zeliha ve oğlu Tekin’in de diziden ayrılması ile Hüsnü’nün ailesi dağıldı.  Aksiyon dolu diziye eğlence katan Hüsnü Çobanoğlu’nun ailesini toparlamak adına dizinin yapım ekibi Furkan Göksel’i ikna etti.

Arka Sokaklardaki Eksiklik Kapatıldı! Torun Geliyor! Hüsnü’nün Bu Sefer Başı Fena Belada! Torun Yapmadığını Bırakmayacak - Resim : 2

Dizide metin en son Almanya’ya yerleşmişti. Yeni sezonda Zeliha ve tekin olmayacağı için bu boşluğu Metin’le doldurulmak istendi. Metin evlenip çocuk sahibi olması ile hüsnü Çobanoğlu’nun dedelik halleri de yeni sezonda ekranlara gelecek

Diziden Ayrılıklar ve Yeni Transferler Var!

Dizinden bu kişilerin dışında başka ayrılıklarda yaşandı. Dizinin önemli karakterlerinden biri olan Ali karakterine hayat veren Alp Korkmaz da diziye veda etti.

Bir diğer veda ise Merve Oflaz’dan geldi. 2017 yılından beri dizide yer alan güzel oyuncu bahar komiser karakterine hayat vermişti.

Bir yandan dizide ayrılıklar yaşanırken biryandan da yeni transferler geliyor. Geçen sene zalim İstanbul dizisinde rol alan ve başarılı bir performans sergileyen Oğuz Peçe’ de arka sokaklar ekibine dâhil oldu. 31 Temmuz 2006 yılında yayınlanmaya başlayan dizinin yeni sezonu merakla bekleniyor.

Arka Sokaklardaki Eksiklik Kapatıldı! Torun Geliyor! Hüsnü’nün Bu Sefer Başı Fena Belada! Torun Yapmadığını Bırakmayacak ile ilgili etiketler Arka Sokaklar
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.