Arka Sokaklar'da Komiser Mesut'un Nasıl Ayrılacağı Belli Oldu

Şevket Çoruh'un canlandırdığı Komiser Mesut karakteri Arka Sokaklar'a bu sahnelere veda edecek. Geçen 15 sezon boyunca yer aldığı Arka Sokaklar dizisine veda kararı alan Şevket Çoruh'un veda edeceği daha önce açıklanmış ancak ölerek mi veda edeceği gizli tutulmuştu.

Tam 17 sezon devam eden Arka Sokalar polisiye dram türünde televizyonda damga vurdu. İLk bölümden itibaren dizide olan Komiser Mesut ise sevilen bir karakter olmuştu. Ancak bu sezon başarılı oyuncu dizide rol almayacak.

Şevket Çoruh’un hayat verdiği Mesut’un Arka Sokaklar’ın yeni sezonunda yer almayacak olması, dizinin kemik izleyicisi için can sıkıcı bir durum! Adeta sezona bir kolu kırık başlayacak Arka Sokaklar dizisi! 16 yıl boyunca diziye emek veren, izleyicinin Mesut Komiser olarak çok sevdiği Şevket Çoruh, tiyatro ve sinema çalışmalarına daha çok vakit ayırmak için diziden ayrılmayı seçti.

Arka Sokaklar'da Komiser Mesut'un Nasıl Ayrılacağı Belli Oldu

Rıza Baba ve Hüsnü ile birlikte ayrılmaz üçlü olarak Arka Sokaklar’ın en çok sevilen üç isminden birinin gidişinin diziye nasıl bir sonuç getireceğini ilerleyen günlerde göreceğiz. Reytinglere bu durumun bir etkisi olup olmayacağı da ilk bölümle birlikte ortaya çıkacaktır.

Başrollerinde Zafer Ergin, Özgür Ozan, Oya Okar, İlker İnanoğlu ve Ozan Çobanoğlu’nun yer aldığı Arka Sokaklar dizisi sezona buruk başlayacak ama ilerleyen bölümlerde aksiyon ve maceranın eksik olmadığı fenomen yapımın izleyicilerinin de Mesut’un gidişine alışması gerekecek! Mesut Komiser’in hikayeden ölerek mi ayrılacağı merak konusuydu. Yayınlanan tanıtımda Mesut’un ambulansla hastaneye getirildiği, durumunun kötü olduğu anlaşılıyor.

Arka Sokaklar'da Komiser Mesut'un Nasıl Ayrılacağı Belli Oldu ile ilgili etiketler Şevket Çoruh
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.