Arka Sokaklar'da Hüsnü Çoban mazi oluyor! Çoban Ailesi komple dağılıyor!

Televizyon tarihinin en uzun süren dizisi Arka Sokaklar'da yeni sezon öncesi izleyiciyi üzen bir haber geldi. Komiser Hüsnü Çoban rolünü oynayan Özgür Ozan'ın yeni projesi olduğu ortaya çıktı. Çoban Ailesi'nin maziye karışması an meselesi!

Arka Sokaklar dizisinin en sevilen karakterlerinden olan Hüsnü Çoban'ı canlandıran Özgür Ozan, dizinin yeni sezonu öncesi takipçilerini üzecek. Özgür Ozan'ın Netflix'ten gelen teklife evet dediği ve yeni sezonda Arka Sokaklar dizisinde olmayacağı iddia edildi.

15 sezondur devam eden dizinin vazgeçilmez karakteri Hüsnü Çoban'ın yeni sezonda olmayacağı dedikoduları ayyuka çıktı. Özgür Ozan'ın ise yeni projesi gündem olurken bu iddilar bir hayli güçlü dile getrilir oldu.

Kanal D Arka Sokaklar Hüsnü Çoban'ı Özgür Ozan ölüm iddialarına cevabı  verdi - Internet Haber

Özgür Ozan'ın Netfliz filmi Aşk Taktikleri'nde roıl alacağı ve Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız ile aynı seti paylaşacağı iddia edildi.

Arka Sokaklar'ın Hüsnü Çoban'ından Komedyenleri Aratmayan Espriler -  Haberler Magazin

Geçtiğimiz günler daha çocuk yaşta Arka Sokaklar dizisinde rol alan ve Tekin Çoban karakterine hayat veren Onur ve Hüsnü Çoban’ın kızı Zeliş karakterine can veren Yüsra Geyik'in diziye veda ettiği kesinleşmişti.

Arka Sokaklar'da Hüsnü Çoban mazi oluyor! Çoban Ailesi komple dağılıyor! ile ilgili etiketler Arka Sokaklar hüsnü çoban
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.