Arka Sokaklara Sürpriz İki İsim! Büyüme Devam Ediyor! Gelenler Renk Katacak

Ekranların en uzun soluklu dizileri arasında ilk sırada yer alan Arka Sokaklar büyük bir ilgi merak ve heyecanla izleniyor. Dizi yeni isimlerle büyümeye devam ediyor. Ortaya atılan iddiaya göre fenomen olan diziye iki ünlü ismin katıldığı yer alıyor.

Ekranların en uzun soluklu dizileri arasında ilk sırada yer alan Arka Sokaklar büyük bir ilgi merak ve heyecanla izleniyor. Dizi yeni isimlerle büyümeye devam ediyor. Ortaya atılan iddiaya göre fenomen olan diziye iki ünlü ismin katıldığı yer alıyor. Heyecanlı içeriğiyle dikkat çeken dizinin yeni bölümlerinde iki ünlü isim ekranlarda olacak.

Arka Sokaklara Sürpriz İki İsim! Büyüme Devam Ediyor! Gelenler Renk Katacak

Kanal D ekranlarında her hafta cuma akşamları yayınlanan Arka Sokaklar dizisine iki yeni isim dahil oldu. Erler film tarafından derlenen Arka Sokaklar dizisi merak ve heyecan içerisinde izleniyor. Diziye çok ünlü iki isim daha eklendi. Yeni bölümlerde ekrana gelecek oyuncular diziye renk katacak. 8 Ekim Cuma akşamı yayınlanacak olan bölümde Hakan Bozyiğit izleyicinin karşısında olacak.

Ünlü Diziye İki Ünlü İsim

Başarılı bir proje olan ve uzun bir dönemdir devam eden Arka Sokaklar dizisine iki ünlü isim dahil olacak. 8 Ekim Cuma akşamı yayınlanacak olan bölümde Hakan Bozyiğit, bir sonra ki yeni bölümde ise ünlü oyuncu Duygu Keser seyirci ile buluşacak.

Arka Sokaklara Sürpriz İki İsim! Büyüme Devam Ediyor! Gelenler Renk Katacak - Resim : 2

Başarılı performansı ile bilinen Hakan Bozyiğit azılı bir Afgan askerine yön verecekken, Duygu Keser ise Müfettiş İdil karakteri ile ekrana gelecek. Diziye dahil olan bu iki ünlü oyuncu izleyiciyi tam anlamıyla mest edecek.

Arka Sokaklar Hız Kesmiyor

Güçlü kadrosu ile nefesleri kesen Arka Sokaklar dizisi en fenomen diziler arasında yer alıyor. Oyuncu kadrosunda büyümeye devam eden dizi yapımcıları iki ünlü ismi kadrosuna dahil etti. Hakan Bozyiğit ve Duygu Keser dizinin yeni bölümlerinde ekranlarda yer alacak.

Arka Sokaklara Sürpriz İki İsim! Büyüme Devam Ediyor! Gelenler Renk Katacak - Resim : 3

Oyuncu kadrosu hızla büyüyen diziye iki ünlü isim daha katıldı. Arka Sokaklar dizisi yeni oyuncuları ile yeni bölümlerde ekrana gelecek. 

Arka Sokaklara Sürpriz İki İsim! Büyüme Devam Ediyor! Gelenler Renk Katacak ile ilgili etiketler Arka Sokaklar
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.