Arka Sokaklar son bölüm izle! 14 Eylül yeni bölümde neler oldu? Arka Sokaklar 487. Bölüm fragmanı

Kanal D'nin fenomen dizisi yeni sezonda da hayranlarıyla buluşuyor. 13. sezona başlayan Arka Sokaklar'ın Arka Sokaklar son bölümü izle | 14 Eylül yeni bölümde neler oldu? Arka Sokaklar 487. bölüm fragmanı izle! Sevilen diziden yeni görüntüler ve ayrıntılı bilgiler bu haberde...

Arka Sokaklar 13. sezonu ile Kanal D'de izleyicisi ile buluştu. Bahar'ın kuzeni bir otelin önünde ölü bulunuyor ve ekip bu dosyayı inceliyor. Arka Sokaklar Ekibi, Bahar'ın kuzeni Çiçek'in ölüm nedenini araştırıyor. Arka Sokaklar son bölümü izle! 14 Eylül Arka Sokaklar Yeni bölümde neler oldu? Arka Sokaklar 487. Bölüm fragmanı izleme linki, ayrıntılar ve yeni görüntüler haberimizde...

 Arka Sokaklar son bölüm izle! 14 Eylül yeni bölümde neler oldu? Arka Sokaklar 487. Bölüm fragmanı

ARKA SOKAKLAR 486. BÖLÜM İZLE

ARKA SOKAKLAR 487. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

ARKA SOKAKLAR 486. BÖLÜM KONUSU
Bahar’ın kuzeni İstanbul’a ziyarete gelmiştir ve bu süreçte Bahar’da kalacaktır. Bahar, Çiçek’i arkadaşlarıyla buluşacağı mekana bırakır. Bahar, Hakan ve Aylin’in nikahına eşlik ederken Çiçek, Bahar’ı aramış ve ulaşamamıştır. Ertesi gün Çiçek, bir otelin önünde ölü bulunur. Bahar, öğrenince sinir krizi geçirir. Olayın perde arkasındaki isimleri bulmak için ne gerekiyorsa yapmaya hazırdır.

Hakan ve Aylin’in barıştığından ekip habersizdir. Hakan herkesi operasyona gidermişçesine bir mekana toplar. Ekip, Hakan ve Aylin’in barıştığını ve yeniden nikah kıyacaklarını öğrenince şaşkına döner.

Son günlerde kaybolan çocuk sayısı artmıştır. Aileler endişelidir. Rıza Baba ve ekibi kaybolan çocukları sağ salim bulmak için harekete geçer. Kendilerine gelen en küçük istihbaratı bile dikkate alarak operasyona hazırlanırlar.

Arka Sokaklar son bölüm izle! 14 Eylül yeni bölümde neler oldu? Arka Sokaklar 487. Bölüm fragmanı - Resim : 2

ARKA SOKAKLAR YENİ SEZON
Kanal D'nin fenomen dizisi 13. sezonuyla ekrana gelecek.

Kanal D’nin başladığı günden bu yana büyük bir ilgi ve beğeni ile izlenen, Türk Televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi olan 'Arka Sokaklar' 13. sezona "Merhaba" diyor.

Arka Sokaklar son bölüm izle! 14 Eylül yeni bölümde neler oldu? Arka Sokaklar 487. Bölüm fragmanı - Resim : 3

ARKA SOKAKLAR 486. BÖLÜM KONUSU - SEZON FİNALİ
Kazım, Seyit’in konağındadır. Halil ise Kazım’ın varlığından rahatsızdır, ona güvenmemektedir. Kazım’dan güvenilirliğini kanıtlaması için bir mülteciyi öldürmelerini ister. Kazım bu durumdan nasıl kurtulacaktır?

Şanlı, dışardaki bir adama şifreli olarak Ebru ve Can’ın öldürülmesi emrini verir. Can ve Ebru koruma evindedir. Can’ın ufacık bir hatası sonrası adamlar koruma evinin yerini bulur. Ebru ve Can’ın hayatı tehlikededir.

Hakan, Aylin’in Taner’le olmasından rahatsız olmuş ve inat olsun diye Arzu’yla yakınlaşmıştır. Aylin’in, Taner’e vereceği yanıt, Hakan’ın hiç beklemediği biçimdedir.

Hüsnü için ameliyat günü gelip çatar. Rıza Baba artık durumu tüm ekibe söyler. Hüsnü’nün morale ihtiyacı vardır. Hüsnü konvoy halinde evden alınıp hastaneye götürülür. Bu sırada Metin’de Asiye’yi hastaneye kaldırır, Asiye’nin doğuma girmesi gerekmektedir. Hüsnü’ye moral vermek Mesut’a düşer. Bir yanda Hüsnü’nün bir yanda da Asiye’nin ameliyatı devam etmektedir.

 

Arka Sokaklar son bölüm izle! 14 Eylül yeni bölümde neler oldu? Arka Sokaklar 487. Bölüm fragmanı ile ilgili etiketler arka sokaklar son bölüm izle 14 eylül arka sokaklar yeni bölümde ne oldu arka sokaklar 487.bölüm fragmanı
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.