Arka Sokaklar Dizisinin Geç Başlama Nedeni Belli Oldu! Usta Oyuncu Kadroya Son anda Girdi

Polisiye dizi Arka Sokaklar yeni sezon için geri sayıma Devam ediyor. Bu sezon biraz Geç Başlayacak olan Arka Sokaklar'a usta oyuncu son anda dahil oldu.

16 Sezon Boyunca Kanal D Ekranlarına damga vuran Arka Sokaklar yeni sezon için geri sayıma geçti. Özgür Ozan, Şevket Çoruh, Oya Akar ve İlker İnanoğlu'nun başrollerinde olduğu dizi 17. sezonu için artık geliyor. Yeni sezon öncesi bir şok yaşayarak Mesut Komiseri oynayan Şevket Çoruh geçtiğimiz günlerde diziden ayrılacağını açıkladı. Bu ayrılık sonrası usta oyuncu da kadroy girdi.

Arka Sokaklar dizisinde yaşanan Şevket Çoruh ayrılığı herkesi şoke etti. Dizide yaşnan ayrılıklara böylesi bir ayrılık eklenmesi izleyici de şaşırttı. Ancak gelen son haber Şevket Çoruh ile yeniden anlaşıldığı yönünde.

Arka Sokaklar Dizisinin Geç Başlama Nedeni Belli Oldu! Usta Oyuncu Kadroya Son anda Girdi

Dizinin geç başlamasının nedeni de Şevket Çoruh ile yeniden anlaşılması olarak gösteriliyor. Ayrılığına artık kesin gözüyle bakılan Şevket Çoruh ile yeniden anlaşılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Eğer anlaşma sağlanırsa Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanının kısa sürede yayınlanması bekleniyor.

Peki ama Arka Sokaklar dizisi ne zaman yayınlanacak? Konuşulanlara göre Arka Sokaklar dizisi Eylül haftasının son haftası Kanal D ekranlarında olacak.

Arka Sokaklar Dizisinin Geç Başlama Nedeni Belli Oldu! Usta Oyuncu Kadroya Son anda Girdi ile ilgili etiketler Arka Sokaklar
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.