Arka Sokaklar dizisinin akıbeti nihayet belli oldu! Açıklama geldi

Bir süredir çalışmalarına ara vermiş olan ve final tehlikesiyle karşı karşıya kalan 17 yıllık Arka Sokaklar dizisinden açıklama geldi. İşte detaylar…

Kanal D ekranlarından yayınlanan ve tam 17 yıldır seyirci ile buluşan Arka Sokaklar dizisi, Türk dizi tarihinin en uzun soluklu haftalık dizisi olarak adını tarihe yazdırmıştı. Hala seyircisinin merak ile takip ettiği dizi, çekimlerine ara vermişti. Bazıları dizinin devam etmeyeceğini iddia ederken; bazıları ise dizinin devam edeceğine hala inanıyordu. Bu tartışmalara son noktayı dizinin Rıza Baba’sı Zafer Ergin koydu.

Aksiyon dolu sahneleri ve polisiye türündeki konusu ile Kanal D’nin sevilen yapımları arasına girmeyi başaran Arka Sokaklar dizisi, ilk 16 sezonunda olduğu gibi bu sene de sezona iddialı bir giriş yaptı. Ancak filmin yapımcılığını üstlenen Erler Film’in sahibi usta prodüktör Türker İnanoğlu, bir kaza geçirdi. Bu nedenler setlerine ara veren Arka Sokaklar dizisinin akıbeti ise, henüz belli oldu. Peki, Arka Sokaklar bitti mi, final mi yaptı? Arka Sokaklar yeni bölüm yayınlanacak mı, ne zaman başlayacak? İşte, diziye dair tüm detaylar…

ZAFER ERGİN’İN DİZİDEN AYRILDIĞI İDDİA EDİLDİ

Arka Sokaklar dizisinin akıbeti nihayet belli oldu! Açıklama geldi

Arka Sokaklar dizisine Türker İnanoğlu'nun rahatsızlığı nedeniyle 45 gün ara verildiğinin öğrenilmesinin ardından televizyon seyircisinin merak ettiği dizinin akıbetine ilişkin Erler Film’den hala bir açıklama gelmedi. Son olarak diziden Rıza Baba karakterine hayat veren Zafer Ergin’in ayrıldığı iddia edildi.

Bilindiği üzere, Zafer Ergin, 17 yıldır dizide rol alıyordu. Dizinin sevilen karakterlerinden biri olan Rıza Baba’ya hayat veren Zafer Ergin’in ayrılık kararı Arka Sokaklar dizisinin final yapacağını akıllara getirmişti. Açıklama Rıza Ergin’den geldi.

ZAFER ERGİN İDDİALARA İLİŞKİN KONUŞTU

Ayrılacağı iddialarının ardından Snob Magazin’e konuşan Zafer Ergin, Arka Sokaklar dizisinin devam etmeyeceğini bildiren ilk isim oldu. Nişantaşı’nda görüntülenen Zafer Ergin, Arka Sokaklar dizisine ilişkin şu açıklamayı yaptı:

“Dizinin bir anda bitmesi bizi üzdü ve şaşırttı. Keşke Türker İnanoğlu, hasta olmasaydı, devam etseydik. O da sonuçta yapımcı, kendince birtakım şeyler gördü herhalde, devam etmedi. Hayatımda ilk defa başıma böyle bir şey geldi. Final yapmadan, şak diye bitti.”

Arka Sokaklar dizisinin akıbeti nihayet belli oldu! Açıklama geldi ile ilgili etiketler Arka Sokaklar Zafer Ergin
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.