Arka Sokaklar Dizisinde Poyraz'ı Kimin Vurduğu Belli Oldu! Herkes Derin Bir Oh Çekiyor!

Cuma Akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Arka Sokaklar 618. bölüm fragmanıyla büyük bir olayı çözdü. Dizide uzun süredir yakalanamayan seri katil piskolog Poyraz vuruluyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında Hakan'ın silah doğrulttuğu Poyraz'ı kimin vurduğu konusunda ters köşe var. İşte Arka Sokaklar 618. bölüm 2. fragmanı...

Arka Sokaklar 618. bölüm 2. fragmanıyla büyük bir ipucu verdi. Erkranların en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da uzun süredir gündemde olan seri katil Poyraz sonunda vuruluyor. Selin'in Poyraz'ı anladığı, Mesut Komiser'in karısını sıkı sıkıya koruduğu dizinin yeni bölüm fragmanında Poyraz'ı kimin vurduğu ise sürpriz var. Arka Sokaklar Dizisinde Poyraz'ı Kimin Vurduğu Belli Oldu! Herkes Derin Bir Oh Çekiyor!

Poyraz'ın vurulduğu görüntüler Arka Sokaklar izleyicisinin yeni bölümde heyecanlı anlar yaşayacağını gösterdi. Dizinin 618. bölüm 2. fragmanında Hakan'ın Poyraz'a silah doğrulttuğu görüntüleri olsa da bölümde herkesi büyük bir sürpriz bekliyor.

Arka Sokaklar Dizisinde Poyraz'ı Kimin Vurduğu Belli Oldu! Herkes Derin Bir Oh Çekiyor!

Poyraz'ı Kim Vuruyor? Mesut mu, Hakan mı?

Arka Sokaklar yeni bölümde Aylin'den sonra en sevdiği kadını kaybeden Hakan, katil Poyraz'ı vuracak mı? Asıl hedefi Selin olan Poyraz'ı Mesut Komiser mi öldürecek? Mesut Komiser'in Selin'e, "Benim başıma gelse aynısı, yani sana biri bir şey yapsa bağırta bağırta gebertirim" sözleri ipucunu veriyor.

Arka Sokaklar 618. bölüm Cuma akşamı Kanal D ekranlarında olacak.

Arka Sokaklar Dizisinde Poyraz'ı Kimin Vurduğu Belli Oldu! Herkes Derin Bir Oh Çekiyor! ile ilgili etiketler Arka Sokaklar poyraz kim vurdu mesut komiser fragman
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.