Arka Sokaklar Dizisinde Hüsnü Çoban'a 6. Çocuk Geliyor

Ekranların En Uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar 617. bölüm fragmanıyla müjdeyi verdi. Son bölümüyle heyecanlı anlara sahne olan dizinin yeni bölüm fragmanında Esra'nın bayılması ve Hüsnü'nün yüzük takması 6. çocuğun geleceği müjdesini verdi. İşte Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı...

Arka Sokaklar Dizisinde Hüsnü Çoban'a 6. çocuk geliyor. Kanal D'nin en uzun soluklu dizisinin yeni bölüm fragmanı büyük müjdeyi verdi. Zorlu operasyonların sürdüğü dizide Selin Komiser'in akıbeti merak edilirken Mesut'un yine kavgaya karışması yeni bölüm fragmanında yerini aldı. Arka Sokaklar Dizisinde Hüsnü Çoban'a 6. Çocuk Geliyor!

"Hüsnü Çoban'a 6. Çocuk Geliyor"

Özgür Ozan'ın hayat verdiği Hüsnü Çoban, Arka Sokaklar'da 5 çocuklu bir babayı canlandırıyor. Ancak dizinin 617. bölümünde bu değişiyor. Esra'nın bayılması ve Hüsnü'nün yüzük takması yeni bir bebek müjdesini beraberinde getirdi.

Arka Sokaklar Dizisinde Hüsnü Çoban'a 6. Çocuk Geliyor

Böylelikle uzun süredir çocuk repliklerinin, çocuk sahnelerinin sürdüğü dizide Hüsnü Çoban'ın bir kez daha baba olacağı kesinleşti.

Arka Sokaklar 617. bölüm gelecek Cuma Kanal D ekranlarında olacak.

 

Arka Sokaklar Dizisinde Hüsnü Çoban'a 6. Çocuk Geliyor ile ilgili etiketler Arka Sokaklar fragman
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.