Arka Sokaklar Dizisinde Hüsnü Çoban Eş ve Evlat Acısını Bir Kez Daha Tadıyor!

Rekortmen dizi Arka Sokaklar 626. bölümü Hüsnü Çoban'ın eş ve evlat acısına sahne oluyor. Hüsnü Başkomiserin hamile eşi Esra bıçaklı saldırıya uğradı ve ameliyata alındı. Eski eşi Suat ve kızından sonra Hüsnü Çoban bir kez daha eş ve evlat acısı yaşayacak mı? Arka Sokaklar yeni bölüm detaylarını paylaşıyoruz.

16 Sezondur izleyicisine heyecan ve aksiyon dolu anlar yaşatan Arka Sokaklar 626. bölümü ile Cuma akşamı ekrana geliyor. Arka Sokaklar yeni bölümleriyle ekrana gelirken dizinin son bölümünde Hüsnü Çoban'ın eşi Esra bıçaklı saldırıya uğrayıp hastaneye kaldırıldı. Peki Esra mı, karnındaki bebek mi ölüyor? Hüsnü Başkomiser Esra'nın intikamını alıyor mu? Arka Sokaklar Dizisinde Hüsnü Çoban Eş ve Evlat Acısını Bir Kez Daha Tadıyor!

Hüsnü Çoban bir kez daha eş ve evlat acısıyla sarsılıyor. Arka Sokaklar dizisinin eğlenceli başkomiseri Hüsnü Çoban hamile eşi Esra'nın bıçaklanarak ameliyata alınması sonrası intikam hazırlığına girişiyor. Bıçaklanan Esra, acilen hastaneye kaldırılıyor ve ameliyata alınıyor. Hamile olduğu için zor bir ameliyat geçiriyor. Dışarıda Hüsnü ve sevenleri ondan gelecek güzel haberi bekliyor; fakat doktor, baş sağlığı diliyor.  Biz de Arka Sokaklar yeni bölümü hakkında araştırmalar yaptık.

Arka Sokaklar Dizisinde Hüsnü Çoban Eş ve Evlat Acısını Bir Kez Daha Tadıyor!

Esra Mı, Karnındaki Bebek Mi Ölüyor?

Arka Sokaklar'da daha önce Suat'ın ölmesiyle derin bir yara alan Hüsnü Başkomiserin bu kez Esra ile imtihan olması izleyiciyi de derinden üzdü. Birçok sosyal medya kullanıcısı Hüsnü Çoban'ın eşi Esra'nın değil de bebeğin öldüğü yönünde görüş belirtiyor. Dahası öyle de olmasını istiyor.

Arka Sokaklar 626. bölüm Cuma akşamı Kanal D ekranlarında olacak.

Arka Sokaklar Dizisinde Hüsnü Çoban Eş ve Evlat Acısını Bir Kez Daha Tadıyor! ile ilgili etiketler Arka Sokaklar hüsnü çoban esra ölüyor mu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.