Arka Sokaklar dizisinde büyük kriz! Çalışanlar sete çıkmama kararı aldı

22 Ekim 2021 Cuma günü 600. bölümü ile izleyici karşısına çıkan, ekranların en uzun soluklu dizilerinden Arka Sokaklar'ın setinde kriz çıktı. İddiaya göre 16. yeni sezonun başından beri maaşlarını alamayan set çalışanları yaşanan mağduriyetin ardından sete çıkmama kararı aldı.

16. sezonuna giren, ekranların uzun soluklu dizileri arasında yer alan ve Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Arka Sokaklar'da büyük kriz yaşanıyor... Başrollerini Zafer Engin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Alp Korkmaz, Oya Okar ve Yiğitcan Ergin gibi isimlerin paylaştığı, Erler Film imzalı, yönetmenliğini Orhan Oğuz'un yaptığı, büyük bir beğeni ile izlenen dizinin çalışanları yeni sezonda hiç ödeme alamadıkları gerekçesiyle sete çıkmama kararı aldı.

Yayınlamaya başladığı 31 Temmuz 2006 yılından bu yana her sezon reytinglere damga vuran Arka Sokaklar dizisinde maaş krizi yaşanıyor. 16. yeni sezonda hiç ödeme alamayan çalışanlar, sete çıkmama kararı aldı.

ÇALIŞANLARIN SİGORTALARI BİLE YENİ YAPILDI

Medyaradar'ın özel haberine göre; Oyuncu, ışıkçı, kameraman, sanat birimi ve senaryo ekibi başta olmak üzere emekçilerin bugüne kadar haftalıklardan 1 kuruş dahi alamadığı ortaya çıktı. 24 Ağustos'ta sete çıkan Arka Sokaklar'da görev alan set işçilerinin sigortaları daha yeni bir tarihte, 20 Ekim'de yapıldı.

Arka Sokaklar dizisinde büyük kriz! Çalışanlar sete çıkmama kararı aldı

ÇALIŞANLAR SETE ÇIKMAMA KARARI ALDI

8 bölümün çekildiği, 6 bölümün ise yayınlandığı dizide yaşanan bu mağduriyetin ardından sonunda bıçak kemiğe dayandı. Arka Sokaklar'ın Total grubunda yine birinci olduğu gün, ekip hak ettikleri paralarını alana kadar sete çıkmama kararı aldı.

8 HAFTALIK ÖDEMELERİNİ 3 HAFTA SONRA ALACAKLAR

Söz konusu karar yönetime bildirildi. Bu adımın ardından 8 haftalık alacaklarının üç hafta sonra yapılacağı açıklandı. Bu kararla birlikte reytinglerde zirveyi elden bırakmayan Arka Sokaklar, çalışanlarını adeta 3 hafta daha açlığa terk etti.

 

 

Arka Sokaklar dizisinde büyük kriz! Çalışanlar sete çıkmama kararı aldı ile ilgili etiketler Arka Sokaklar dizi seti set
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.