Arka Sokaklar Dizisinde Bir Tarih Yok Oluyor! Dizinin Son Sezonu Olduğunun İlk İşareti Geldi

17 sezon boyunca Türk televizyonlarına damga vuran Arka Sokaklar yeni sezonu başladı. Mesut Komisersiz ilk bölümü beklenilen ilgiyi görmeyen dizide bir tarih de yok oluyor. Yeni bölüm fragmanında Hüsnü Çoban'ın evi yanıyor.

Polisiye dram türünde gelmiş geçmiş en uzun soluklu dizi olan Arka Sokaklar yeni sezonu 633. bölümüyle başladı. Şevket Çoruh'un da diziden ayrılmasıyla birlikte kan kaybı devam eden dizide Hüsnü Çoban'ın evinin yanmasıyla da dizinin son sezonunun yaşadığı iddia edildi.

Başrollerinde Zafer Ergin, Özgür Ozan ve Oya Akar'ın oynadığı Arka Sokaklar 634. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizide Özgür Ozan'ın oynadığı Hüsnü Çoban'ın dizinin ilk bölümünden itibaren evi olarak kullandığı mekanın fragmdan kundaklandığı görüldü.

Arka Sokaklar Dizisinde Bir Tarih Yok Oluyor! Dizinin Son Sezonu Olduğunun İlk İşareti Geldi

Son Sezonunu Yaşıyor!

Arka Sokaklar'ın biteceğinin ilk işareti yeni sezonun ilk bölümünden verildi. İlerleyen bölümlerde artık hikayenin sona ereceğnin yeni sinyallaerini de görebiliriz.

Arka Sokaklar 634. bölüm Cuma akşamı Kanal D'de olacak.

 

Arka Sokaklar Dizisinde Bir Tarih Yok Oluyor! Dizinin Son Sezonu Olduğunun İlk İşareti Geldi ile ilgili etiketler Arka Sokaklar
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.