Arka Sokaklar 541. bölüm fragmanı izle! Zeliş kendini feda ediyor!

Arka Sokaklar 541. bölüm fragmanı izle! Kanal D ekranlarının merakla takip edilen dizisi Arka Sokaklar, bu akşam yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Son bölümde; Rıza Baba ve ekibi bu sefer Kurye'nin tuzağından kaçamıyor. Ekibin tehlikeyi atlatması için artık bir çözüm yolu bulması gerekiyor. Dizinin yeni bölümünü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Arka Sokaklar 541. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

Arka Sokaklar 541. bölüm fragmanı izle! Son bölümde; Rıza Baba ve ekibi bu sefer Kurye'nin tuzağından kaçamıyor. Ekibin tehlikeyi atlatması için artık bir çözüm yolu bulması gerekiyor. Kanal D ekranlarının merakla takip edilen dizisi Arka Sokaklar, bu akşam yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Dizinin yeni bölümünü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Arka Sokaklar 541. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

ARKA SOKAKLAR 540. SON BÖLÜM ÖZETİ

Hüsnü ve Zeliha… İkisi de kurtulmuştur. Herkes rahat bir nefes alır. Ekip, Nevres’i elinden kaçırmıştır. Savcı Fahri, Rıza Baba’yı sıkıştırmaya başlamıştır bile. Eğer Nevres’i bir an önce bulmazlarsa, başları büyük derde girecektir.

Ekibimiz, Nevres ve Baki’nin peşine düşmüştür. Mesut, Nevres’i kıstırdığını düşünür. Çatışma başlar. Ancak Tarık bir oyun oynar. Engin, Selin, Cemal, Ezgi ve Arda gelir desteğe gelir. Arabanın kapısını açtıklarında içeride Ayşe ve İkbal’in cesediyle karşılaşırlar. Mesut müthiş bir vicdan azabı içindedir. Kendini bir türlü bağışlayamaz. Nevres, ailesinin katilinin Mesut olduğunu düşünüp intikam yemini eder. Rıza Baba, Mesut’u korumak için onu güvenli eve alır. Selin, anne ile kızın öldürülmesiyle ilgili balistik raporunu araştırır. Bunu yapanın Mesut olduğuna ihtimal veremez.

Baki, Nadya’yı kaçırır. Nadya bu esnada çaktırmadan Engin’i arar. Engin, Nadya’yı kurtarmaya gelir. Nadya ciddi şekilde yaralanmıştır. Hastaneye kaldırılır ve yoğun bakıma alınır.

 ARKA SOKAKLAR 541. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlandıktan hemen sonra haberimiz içerisine eklenecektir.

Arka Sokaklar 541. bölüm fragmanı izle! Zeliş kendini feda ediyor! ile ilgili etiketler Kanal D Arka Sokaklar televizyon yeni bolüm fragman ekran sahne intikam
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.