Arka Sokaklar 529. bölüm fragmanı izle! Nadir yakalanacak mı?

Arka Sokaklar 529. bölüm fragmanı izle! Kanal D ekranlarının merakla takip edilen dizisi Arka Sokaklar, bu akşam 528. son bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Nedim'in peşine düşen ekibi büyük bir sürpriz bekliyor. Rıza Baba ve ekibi zor duruma düşüyor. Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanını izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Arka Sokaklar 529. bölüm fragmanı izle! Nadir yakalanacak mı? Merak edilen detaylar haberimizde...

Arka Sokaklar 529. bölüm fragmanı izle! 25 Ekim akşamı yayınlanan bölümde; Nedim'in peşine düşen ekibi büyük bir sürpriz bekliyor. Rıza Baba ve ekibi zor duruma düşüyor. Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanını izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı.  Kanal D ekranlarının merakla takip edilen dizisi Arka Sokaklar, bu akşam 528. son bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. İşte Arka Sokaklar 529. bölüm fragmanı izle! Nadir yakalanacak mı? Merak edilen detaylar haberimizde...

ARKA SOKAKLAR YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandığında haberimize eklenecektir.

MAZLUM ÖFKELİ

Mazlum, Seray'ın Mesut'u öpmesinden dolayı Seray'a oldukça öfkelidir. Seray ücra bir köşede ölü bulunur. Şüpheli olarak Mazlum gözaltına alınır. Selin, Mazlum'un Seray'a olan öfkesine bir anlam verememektedir.

MODA EVİNE SALDIRI

Ünlü modacı Rüştü Kartal, defile hazırlığı yaptığı sırada moda evi kurşunlanır. En gözde mankeni Melis'tir. Melis'in eski erkek arkadaşı Polat'tan şüphelenirler. Ekip olay yerine gelir. Rüştü, Hüsnü'ye fazlaca yakın davranır ve adeta başına dert olur. Polat ifadeye çağrılır ve Melis, Polat'ın olayla ilgisi olmadığını söyler. Rüştü, Hüsnü'yle beraber koruma evinde saklanacaktır.

.

Arka Sokaklar 529. bölüm fragmanı izle! Nadir yakalanacak mı? ile ilgili etiketler Kanal D Arka Sokaklar 25 Ekim
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.