Arka Sokaklar 528. bölüm fragmanı izle! Ekibin başı dertte!

Arka Sokaklar 528. bölüm fragmanı izle! Kanal D ekranlarının merakla takip edilen dizisi Arka Sokaklar, bu akşam 527. son bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Düzenlenen uyuşturucu operasyonuna ekipte katılıyor. Ancak işler istedikleri gibi gitmiyor. Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanını izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Arka Sokaklar 528. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

Arka Sokaklar 528. bölüm fragmanı izle! 18 Ekim akşamıo yayınlanan bölümde; Düzenlenen uyuşturucu operasyonuna ekipte katılıyor. Ancak işler istedikleri gibi gitmiyor. Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanını izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. Kanal D ekranlarının merakla takip edilen dizisi Arka Sokaklar, bu akşam 527. son bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. İşte Arka Sokaklar 528. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

ARKA SOKAKLAR YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Yeni bölüm fragmanı yayınlandığında haberimize eklenecektir.

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Tekin'in yeni dizi seti evlerine yakın bir mesafededir. Ailecek seti ziyaret ederler. Tekin'e öpüşme sahnesi yazılmıştır. Jennifer, Tekin'in öpüşme sahnesi olduğunu öğrenince şaşkınlığa uğrar.

Mesut ve Selin, Şükran'ın düğününe gitmeye hazırlanırken Rıza Baba, Mesut'a bir görev verir. Mesut, Sait'in cenazesine Bolu'ya gidecektir. Seray, Mesut'un yanına gelir ve alkollüdür. Beklenmedik bir an Mesut'u dudaklarından öpmeye başlar. Mazlum yaşananlara tanık olmuştur.

 

Arka Sokaklar 528. bölüm fragmanı izle! Ekibin başı dertte! ile ilgili etiketler Kanal D Arka Sokaklar 18 Ekim
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.