Arka Sokaklar 470. bölüm fragmanı izle! Yeni bölümde neler olacak?

Kanal D ekranlarında 12 sezondur yayınlanan Arka Sokaklar izleyici tarafından yıllardır büyük bir heyecanla takip ediliyor. Her bölümde gerilimin tavan yaptığı yapımda neler yaşanacağı izleyiciler tarafından merak ediliyor. Cuma akşamlarının fenomen dizisi reyting yarışında da zirvenin sahibi. Bu akşam 469. bölümü ile ekranlara gelen efsane dizinin yeni bölümünde neler olacağı herkes tarafından araştırılıyor. Arka sokaklar 470. bölüm fragmanı izle! Yeni bölümde neler olacak?

Ekranların vazgeçilmeyen yıllardır aynı başarısını koruyan Arka Sokaklar tüm hızı ile devam ediyor. Başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh,Özgür Ozan gibi birçok isimin olduğu dizi her bölümü ile izleyiciyi ekranlara kilitliyor. Her bölüm sonrası yeni yayınlanacak bölümde neler olacağı ise merak konusu... Arka Sokaklar 470.bölüm fragmanı izle! Yeni bölümde neler olacak? Merak edilen sorunun cevapları detayları ile haberimizde...

ARKA2

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Gizli görev için Suriye'ye giden Selin'i yalnız bırakmak istemeyen Mesut onun peşinden gider. Bu bölgeyi herkesten çok daha iyi tanıyan Mesut, kendilerini bekleyen tehlikenin farkındadır. Selin'i ölmek üzereyken kurtarmasına karşın teröristler onların peşini bırakmayacak ve yakalayacaktır. Ekip'in aldığı ölüm haberi ise herkesin için kötü bir şüphe düşürür. Suriye'ye giden Rıza Baba, Mesut ve Selin'i bulmak için her şeyi göze alacaktır.

Selin bir odada tutulmaktadır. Rıza’ların, Mesut’la irtibatları kesilmiştir. Mesut, esir tutulduğu kampta işkenceye maruz kalır. Rıza daha fazla dayanamaz ve Mesutu kurtarmak için Salim Paşahan’dan yardım alarak sınır bölgesine gider. Mesut örgüt elemanları tarafından tutulmaktadır. Asiye’nin ameliyatı başarılı geçer ve Metin, karısı taburcu olduktan sonra işleri kontrol etmeye restorana gider. Restoran çıkışında Asiye’yi yaralayan Tolga’yla karşılaşır ve takibe başlar.

ARKA SOKAKLAR'IN HİKAYESİ

Yüzyıllara meydan okuyan, büyülü, kocaman bir şehir; İstanbul. Ve bu şehrin her sokağını, herkes için daha güzel, daha ‘yaşanır’ bir yer yapmak uğruna her türlü kötülüğe ve sıkıntıya meydan okuyan yürekli polislerimiz…

İstanbul Polis Teşkilatı Asayiş Şube’de görev yapan ‘sivil’ bir ekip, minibüsleriyle bu metropolün sokaklarını arşınlamakta ve karşılarına çıkan her türlü kanunsuzlukla savaşmaktadırlar. Polislerimiz, görevleri sırasında, değişik ve çeşitli insan hikayeleriyle sürekli karşılaşmaktadır. Zaman zaman gülümseten, zaman zaman da iç burkan bu hikayelere; meslek yıllarının tecrübesi ve ‘babalığıyla’ yaklaşan, ekibin diğer genç üyelerine de yol gösteren Rıza Baba olur. Rıza Baba; ekibe, hem mesleğe hem de hayata dair pek çok şeyi öğretecek, unutulanları hatırlatacaktır.

Kısacası, polislerimizin ve ailelerinin hayatları ile İstanbul sokaklarının serüveni iç içe geçecek, kahramanlarımız; sevinçte, kederde, aşkta ve yalnızlıkta her zaman birbirlerinin yanında olacaklar. İçlerinden biri tökezlediğinde hep birlikte ona destek olup ayağa kaldıracaklar.

OYUNCULARI

Zafer Ergin (Rıza Baba), Şevket Çoruh (Mesut), Özgür Ozan (Hüsnü), Oya Okar (Selin), Alp Korkmaz (Ali), Ozan Çobanoğlu (Hakan), Özlem Çınar (Aylin), Nazlı Tosunoğlu (Nazike), İpek Yaylacıoğlu Usta (Pınar), Hülya Kalebayır Çelik (Ayla), Merve Oflaz (Bahar), Can Başak (Arif Müdür), Boğaç Aksoy (Volkan), Başak Atıcı (Hande), Kerimhan Duman (Tunç), Manolya Aşık (Şule), Yüsra Geyik (Zeliha), Onur Bay (Tekin), Furkan Göksel (Metin), Tunç Oğuz (Arda), Beste Seyhan Şamcı (Eda), Melisa Şalgam (Asiye), Efe Günay (Haydarberk), Kaan Uslu (Efe).

ozgur-ozan-kimdir--5639046

ÖZGÜR OZAN

İlk, orta ve liseyi Ankara Cumhuriyet Lisesi'nde tamamladı. Mezun olduktan sonra amatör tiyatrolarda çalıştı.İzmir Devlet Tiyatrosu, İzmir Çocuk Tiyatrosu ve Uluslararası Tiyatro Topluluğu'nda çeşitli oyunlarda rol aldı. 1985 yılına kadar profesyonel olarak basketbol oynadı. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü'nü bitirdi.

Bursa Devlet Tiyatrosu'nda oyunlarda rol aldı. İstanbul Pınar Çocuk Tiyatrosu'nda görev yaptı. Çocuklar Duymasın adlı dizide canlandırdığı, hafif kılıbık Selami karakteri ile tanınır hale geldi. Halen Kanal D'de yayınlanan Arka Sokaklar dizisinde Başkomiser Hüsnü Çoban rolünü canlandırmaktadır. Özgür Ozan evli ve iki çocuk babasıdır.

ZAFER ERGİN

Dil Tarih Coğrafya Fakültesi, Sanat Tarihi bölümü mezunudur. Ankara Deneme Sahnesi'nden yetişmiş, çeşitli film ve dizilerde rol almıştır. Kurtlar Vadisi dizisindeki Baron Mehmet Karahanlı rolüyle zirveye çıkmıştır. 2006 yılından günümüze dek Arka Sokaklar adlı dizide önce baş komiser, 3. sezondan 9.sezona kadar emniyet amiri 9. sezondan itibaren ise emniyet müdürü Rıza Soylu rolünü canlandırmaktadır. 1970'li ve 1980'li yıllarda TRT televizyonunda yayınlanan pek çok yabancı dizi ve sinema filmindeki ünlü aktörlerin Türkçe seslendirmesini gerçekleştirmiştir. Ergin, 2014 yılı Mayıs ayında Kim Milyoner Olmak İster? isimli yarışma programının sunucusu olan, Kenan Işık'ın rahatsızlığı nedeniyle konuk sunucu olarak yarışmayı sunmuştur

ŞEVKET ÇORUH

Şevket Çoruh, 30 Haziran 1973 tarihinde İstanbul’da, terzi bir anne ile şoför bir babanın tek çocuğu olarak doğmuştur.

Babası Selami bey Üsküdar-Kadıköy hattında dolmuş şoförlüğü yapmaktaydı. 14 yaşından 24 yaşına kadar İstanbul Maltepe’de büyümüştür.

Çoruh Aslen Artvinlidir. Ailesi 1877-1878 Osmanlı-Rus Savaşı sonunda Ardanuç’un Anaçlı köyünden İstanbul’a göç etmiş ve 1973 yılında istimlak edilerek bugün Ömerli Barajı suları altında kalmış olan Muratlı köyüne yerleşmiştir.

İlk ve orta öğrenimini Üsküdar’da Taşmektep İlkokulu’nda, lise öğrenimini ise Kartal Anadolu Lisesi’nde tamamlamıştır. Liseden sonra girdiği Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde tiyatro eğitimi aldı.

Günay Karacaoğlu ile yaptığı evlilikten bir kızı bulunmaktadır. Daha sonra Günay Karacaoğlu'ndan boşanmış ve bunu da "Birbirimize artık aşık değiliz." şeklinde açıklamıştır.

Şevket Çoruh 3 Nisan 2017 tarihinde 21 yıllık maddi birikimleri olan 7 klasik arabasını ve 3 evini satıp ayrıca da bankadan 7 milyon lira kredi alarak İstanbul Kadıköy'de Baba Sahne adını verdiği tiyatroyu açtı. Tiyatronun açılışında Müjdat Gezen kendisinde bulunan İsmail Dümbüllü'nün fesini Şevket Çoruh'a devretti.

Arka Sokaklar 470. bölüm fragmanı izle! Yeni bölümde neler olacak? ile ilgili etiketler Arka Sokaklar 470bölüm fragmanı izle yeni bölümde neler olacak
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.