Arjantin Avustralya son 16 turu maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

FIFA 2022 Dünya Kupası son 16 turunda Arjantin ile Avustralya milli takımları karşı karşıya geliyor. C grubunu lider bitiren Arjantin, Dün Kupası yolunda D grubunda 2. olan Avustralya ile karşılaşıyor. Peki, Arjantin Avustralya maçı ne zaman?

FIFA 2022 Dünya Kupası son 16 turunda Arjantin ile Avustralya milli takımları karşılaşıyor. Son maçların ardından C grubundan lider çıkan Arjantin, D grubunda büyük bir sürprize imza atan Avustralya karşısında çeyrek final bileti arıyor.

ARJANTİN AVUSTRALYA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

FIFA 2022 Dünya Kupası son 16 turunda Arjantin ile Avustralya milli takımları, 3 Aralık 2022 Cumartesi akşamında karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 22.00’dan itibaren TRT 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Grubunda son maçında Polonya’yı 2-0 deviren Arjantin topladığı 6 puanla lider olarak son 16 turuna kalırken D grubu son maçında Danimarka’yı 1-0 yenen Avustralya’da 6 puanla adını bir üst tura yazdıran takım oldu.

Tarihlerinde şu ana kadar 3 maç oynayan iki takımdan Arjantin bütün müsabakaları kazandı. Son olarak 11 Eylül 2007 tarihinde oynanan karşılaşmayı Arjantin 1-0 kazanmıştı.

Arjantin Avustralya son 16 turu maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? ile ilgili etiketler Arjantin Avustralya 2022 FIFA Dünya Kupası Katar
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.