Arıza dizisinden Van'a büyük saygısızlık!

Arıza dizisinden Van'a büyük saygısızlık! Show Tv'de yayınlanmaya başlayan Arıza dizisinde dün akşam yayınlanan sahnede Van iline yapılan saygısızlığa karşı Van sesiz kalmadı! Arıza dizisinden Van'a büyük saygısızlık!

Arıza dizisinden Van'a büyük saygısızlık! Twitter'da gündeme bomba gibi düşen Arıza dizisinin Van ili ilgili sahnesi büyük ses getirdi. Birçok kişi #ÖzürDileShowtv yazısı ile paylaştığı Van ilinin güzellikleriyle özür dilenmesini istedi.

ARIZA DİZİSİNDE NE SÖYLENMİŞTİ?

Dizideki bir sahnede Van'da doktor olarak çalışan Halide karakterine yönelik Yeşim Salkım'ın canlandırdığı Melek Tekinoğlu karakterinin cümleleri damga vurdu.

Van'da doktor olarak çalışan Halide'ye Melek karakteri şu cümleleri sarfetti: "İstanbul'da görev yapacağı hastane yok mu? Ne anlıyorsun o dağ başında nasır tedavi etmekten anlamış değilim" .

Arıza dizisinden Van'a büyük saygısızlık!

Arıza dizisinden Van'a büyük saygısızlık!

Arıza dizisinden Van'a büyük saygısızlık!

Arıza dizisinden Van'a büyük saygısızlık! ile ilgili etiketler Show TV Twitter'da neden tt oldu show tv özür dile ne demek neden Arıza dizisinde ne oldu Van hakkında ne dediler
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.