Arıza 20. bölüm fragmanı izle! Ali Rıza Halide'yi kurtarabilecek mi?

Arıza 20. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Ocak akşamında yayınlanan Arıza 20. yeni bölüm fragmanı ilk sahne önizlemesi merak edilmekte. Arıza 19. bölüm full izle linki tek parça halinde Show TV’de.

Arıza 20. bölüm fragmanı izle dizi takipçileri tarafından merakla beklenmekte. 24 Ocak akşamında yayınlanan 19. son bölümde Arıza dizisinde yaşanan yeni gelişmeler büyük bir ilgiyle yakından takip edildi.

Başrollerinde Tolga Sarıtaş ile Ayça Ayşin Turan’ın oynadığı Arıza dizisinin 19. son bölümü 24 Ocak akşamında Show TV ekranlarında yayınlandı. Arıza 20. yeni bölüm fragmanı ilk sahnesi yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebileceksiniz.

Arıza 19. yeni bölümde neler yaşanacak?

Muzaffer’in eline hem Halide’yi hem de Haşmet’i ele verecek çok büyük kozlar geçer. Ali Rıza’da bir an önce sevdiklerinin daha fazla zarar görmemesi adına bedeli ne olur olsun çılgın bir plan yapar ve onu devreye sokar.

Arıza 20. bölüm fragmanı izle! Ali Rıza Halide'yi kurtarabilecek mi?

Haşmet yaşananlar sonrasında Fuat’ı karşısına alarak geçmişteki olayların ve acımasız ihanetin bedelini sorar. Ancak Fuat bu konuda sessiz kalmayı tercih eder. Babasına ulaşmak adına her şeyi göze alan Burak’ta karşısında aileden Murat’ı bulur.

Murat anlaşmayı bozmamak adına kardeşi ile karşı karşıya kalmayı göze almıştır. Muzaffer’de sonunda Ali Rıza’dan bir istekte bulunarak en kıymetlisi üzerinden tehditler savurmaya çoktan başlamıştır.

Arıza 20. bölüm fragmanı izle! Ali Rıza Halide'yi kurtarabilecek mi? ile ilgili etiketler arıza fragman son bölüm ilk sahne önizleme
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.