Arınç ne yaptıysa da FETÖ'cülere yaranamadı!

Zaman zaman kamuyunda KHK çıkışları ile adından söz ettiren eski TBMM Başkanı Bülent Arınç yine bir FETÖ sanığının hayatını kaybetmesi üzerine yayımladığı mesaj ile gündemde.

Daha önce “KHK faciadır. Onlardan da özür diliyorum” diyen Bülent Arınç, bu kez FETÖ’ye finans sağlamak suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılan Nusret Muğla’nın cezaevinde ölmesinin ardından taziye mesajı yayınladı.

“Nusret Ağabeyin ardından” başlıklı mektubunda “Nusret Ağabey ile lise yıllarımda tanışmıştım” diyerek mesajına başlayan Arınç, Nusret Muğla için “Kendisi gibi pırıl pırıl insanlarla kitap okur, sohbet yapardık. Sonra berberlikten ayrıldı ve küçük bir kavaf dükkanı açtı. Aynı hizmetine orada devam etti; artık Kavaf Nusret Ağabey olmuştu. Sonra ‘Hizmet Hareketi’ olarak bildiği yolda eğitim faaliyetlerine destek olmaya başladı. Kısıtlı imkânlarını bu yolda kullandı” ifadelerini kullandı.

Muğla’yı iki yıl önce cezaevinde ziyaret ettiğini belirten Arınç, ölen FETÖ sanığından helallik istedi. Arınç mesajının devamında 15 Temmuz’da eline silah almayan FETÖ sanıklarının hapse girmesini eleştirdi.

NE DEDİYSE FETÖ'YE YARANAMADI!

Ancak Arınç'ın bu açıklamaları FETÖ cephesinde olumlu karşılık bulmadı! FETÖ'nün medya yapılanmasının önemli isimlerinden M.Nedim Hazar bugün Arınç'ın mektubunu konu alan bir köşe yazısı kaleme aldı.

Arınç'ı "sürecin büyük kaybedenlerinden" olarak tanımlayan Hazar, "Açıkçası büyük bir öfke ve önyargı ile okumaya başladım Arınç’ın mektubunu. Ona olan kızgınlık ve öfkem her daim diri kalıyordu adeta. Bir tür timsah pişmanlığıydı belli ki bu satırlar." ifadelerini kullandı.

 

Arınç ne yaptıysa da FETÖ'cülere yaranamadı! ile ilgili etiketler Bülent Arınç FETÖ köşe yazarları
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.