Arefe günü Sağlık Ocakları açık mı 2021? 19 Temmuz ve Bayramda Sağlık Ocakları çalışıyor mu?

2021 Kurban Bayramı yaklaşırken vatandaşlar Arefe günü Sağlık Ocakları açık mı araştırmaya başladı. 19 Temmuz gününün yarım gün tatil olması kafaları karıştırdı. Peki arefe günü ve bayramda sağlık ocakları çalışıyor mu?

Müslüman aleminin heyecanla beklediği 2021 Kurban Bayramı'na artık sayılı günler kaldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın daha öncec yaptığı Kurban Bayramı tatili 16 Temmuz Cuma günü itibariyle başladı. Ancak 19 Temmuz'un yarım gün tatil olarak açıklanması vatandaşların aklında soru işareti bıraktı. Peki arefe günü sağlık ocakları açık mı?

AREFE GÜNÜ SAĞLIK OCAKLARI AÇIK MI 2021?

19 Temmuz Pazartesi günü bilindiği gibi Kurban Bayramı'nın arefe günü olarak idrak edilecek. Aile Sağlığı Merkezleri'nin arefe günü çalışıp çalışmadığı da merak konusu olmaya devam ediyor. Resmi kurumların arefe günü yarım çalışması dolalyısıyla Sağlık Ocakları da 19 Temmuz arefe günü yarım gün çalışacak.

Arefe günü Sağlık Ocakları açık mı 2021? 19 Temmuz ve Bayramda Sağlık Ocakları çalışıyor mu?

Arefe Günü Hastaneler Açık mı?

Arefe günü Saat 09.00 ile 12.30 arasında faaliyet gerçekleştirecek olan hastanelerin acil bölümleri bayram boyunca hizmet verecek. Arefe gününde Eczane, sağlık ocağı ve hastanelerin ise 12.30'a kadar açık olacağı belirtildi. Bu durumun yanı sıra 19 Temmuz 2021 arefe günü hastanelerin acil servisleri saat 12.30’dan sonra da faaliyet gerçekleştirecek.

Arefe günü Sağlık Ocakları açık mı 2021? 19 Temmuz ve Bayramda Sağlık Ocakları çalışıyor mu? ile ilgili etiketler arefe arefe günü sağlık ocakları açık mı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.