Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan'a "Para içinde yüzüyorsun" tepkisi

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Arda Turan'ın 2018 yılında hayatını birleştirdiği eşi Aslıhan Doğan Turan, Instagram'dan yaptığı paylaşımla tepkilerin hedefi oldu. İki çocuk annesi Turan'ın paylaşımına sosyal medya kullanıcıları tarafından "Para içinde yüzüyorsun" şeklinde yorumlar yapıldı. Gelen tepkilerin ardından iki çocuk annesi daha sonra yaptığı paylaşımları yorum yapmaya kapatarak önlemini aldı.

2018 yılında Arda Turan ile evlenen, ilk oğlu Hamza Arda'yı 2018'de, ikinci oğlu Asil Aslan'ı ise Haziran 2020'de dünyaya getiren Aslıhan Doğan sosyal medyayı aktif olarak kullanıyor. Futbolcu Arda Turan ile 3 yıl önce hayatını birleştiren iki çocuk annesi Aslıhan Doğan Turan, YouTube kanalından sık sık video paylaşımlarda bulunuyor.

Son olarak oğullarıyla birlikte aynı pijama takımını giyerek poz veren ve Instagram'dan pijama takımının ait olduğu markanın reklamını yapan Aslıhan Doğan'ı sosyal medya kullanıcıları topa tuttu. Ünlü futbolcunun eşine, paylaşımının reklam olduğu gerekçesiyle "Hala çocuklarını reklam aracı olarak kullanıyorsun" yorumları yağdı.

Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan'a "Para içinde yüzüyorsun" tepkisi

Takvim Gazetesi'nin haberine göre; 36 yaşındaki Aslıhan Doğan Turan'ın pijamalarla evinden paylaştığı karesinin bir reklam olduğu ortaya çıktı. Sevimli oğullarıyla bir firmanın reklamını yapan Turan, tepki çekti. Takipçileri, "Para içinde yüzüyorsun. Hala çocuklarını reklam aracı olarak kullanıyorsun", "Kendin yaptığın reklamlar yetmedi mi. Çocuklara nazar değecek" yorumları yaptı.

Sosyal medyayı çok sık kullanan isimlerden olan Aslıhan Doğan Turan, gelen tepkiler karşısında herhangi bir açıklamada bulunmadı. Turan, yapılan olumsuz yorumlardan rahatsız olunca daha sonra yaptığı yeni paylaşımlarını yorum yapmaya kapattı.

İşte Aslıhan Doğan Turan'ın tepki çeken o paylaşımı...

Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan'a "Para içinde yüzüyorsun" tepkisi

 

Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan'a "Para içinde yüzüyorsun" tepkisi ile ilgili etiketler Aslıhan Doğan Arda Turan Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.