Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan, 2.1 milyon Euro'luk Rolls-Royce'u ile gündemde

Son dönemde Seçil Erzan tarafından dolandırılmasıyla gündeme gelen Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan Turan pahalı kıyafetlerinin ardından bu kez de lüks aracıyla gündeme geldi. Aslıhan Doğan 2.1 milyon Euro'luk Rolls-Royce'u ile arkadaşlarını gezdirdi.

Spor dünyasının önemli isimlerinden Arda Turan'ın eşi Aslıhan Turan, lüks yaşantısıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıllarda bir moda programında hırkasına 100 bin TL verdiğini söyleyen Aslıhan Turan çok konuşulmuştu. Pahalı kıyafetleriyle dikkat çeken Aslıhan Doğan Turan bu kez de lüks aracıyla gündeme geldi.

Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan,  2.1 milyon Euro'luk Rolls-Royce'u ile gündemde

2.1 MİLYON EURO'LUK ARAÇ GÜNDEM OLDU

Aslıhan Doğan eşi Arda Turan'ın aldığı 2.1 milyon Euro'luk Rolls-Royce marka lüks otomobiliyle önceki gün Bebek'te görüntülendi. Turan'ın lüks otomobili gündem oldu. 2. Sayfa'da yer alan habere göre; Aslıhan Doğan Turan, arkadaşları Mustafa Ceceli ile Selin İmer'i bayram yemeğine getirdi.

Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan,  2.1 milyon Euro'luk Rolls-Royce'u ile gündemde - Resim : 2

 

Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan, 2.1 milyon Euro'luk Rolls-Royce'u ile gündemde ile ilgili etiketler Aslıhan Doğan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.