Arda Turan'dan Fatih Terim yorumu... "Eşim bana bazen 'Hocadan bahsederken eski sevgilinden bahseder gibi oluyorsun' der"

Arda Turan: "Fatih Terim'i seviyoruz ama sevme sebeplerimiz var.Allah onu başımızdan eksik etmesin. Onun sorunum da oldu ama baba-oğul sorunuydu. Yine biz onu baba-oğul gibi çözdük. İnsan sevince başka bir şey... Hatta eşim bana bazen 'Hocadan bahsederken eski sevgilinden bahseder gibi oluyorsun' der."

Galatasaray Kaptanı Arda Turan, Türk futbolunun Avrupa'nın çok gerisinden kaldığını ve artık sezon başında bile Avrupa takımlarıyla mücadele edilemediğini söyledi. Meral İnce ile Bahar Özmen'in YouTube kanalına konuk olan tecrübeli futbolcu keyifli bir röportaj verdi.

Türk futbolunun durumu, Fatih Terim'le olan ilişkisi, Barcelona günleri ve aile yaşantısıyla ilgili görüşlerini paylaşan Arda'nın sözlerinden satırbaşları şöyle:

ARTIK EYLÜL'DE BİLE GRUPLARA KALAMIYORUZ

"Herkes adalet aramak istiyor. Bunu görmek istiyor. Çünkü bundan şüphe duyulduğu sürece bu oyun kötüleşmeye başladı. Oyunu güzelleştirmemiz lazım. İnsanları, çocukları oyuna çekebilmek için oyunu güzelleştirip eğlenmeye devam etmemiz lazım. Bu konuda da kendime suç buluyorum. Saha içinde agresifleşiyorum. Ama buna dikkat etmeyi düşünüyorum. Oyunu daha eğlenceli hale getirmeliyiz. Futbolu insanlarla, çocuklarla barıştırmalıyız. Çünkü artık Eylül ayında bile Avrupa'da maç oynayamıyoruz. Eskiden Ocak'la ilgili söylenirdi. Artık Eylül'de bile gruplara kalamıyoruz. Maalesef bu futbolumuzun geleceği için çok üzücü."

Arda Turan'dan Fatih Terim yorumu... "Eşim bana bazen 'Hocadan bahsederken eski sevgilinden bahseder gibi oluyorsun' der"

FATİH TERİM HAYATININ NERESİNDE?

34 yaşındaki futbolcu, "Fatih Terim, Arda Turan'ın hayatının neresinde?" sorusuna ise şu cevabı verdi:

"99 yılında ilk altyapıyı girdiğimizde bir bayramlaşma vardı sabah. O bayramlaşmada hangi heyecandaysam, ben hocayla konuştuğumda aynı heyecandayımdır. Gelip elimi sıkmıştı, ismimi söyleyip...

"Fatih Terim'i seviyoruz ama sevme sebeplerimiz var. Bir defa, bu adam neden bu kadar başarılı diye ben de kendi kendime düşünüyorum. Rahatsız edici bir çalışkanlığı var. Futbolu geliştirme isteği, futbola olan sevgisi ve aslında içinde olan ama çok fazla göstermediği merhameti beni etkilemiştir. Herkese yardım etmeye çalışır. İnsanlara dokunma, onlara yardım etme isteği bazen insanı çok yorar. Hocanın kafası hep bunlarla dolu. Bir de Fatih Terim olmanın zorluğu... Allah onu başımızdan eksik etmesin. Onun sorunum da oldu ama baba-oğul sorunuydu. Yine biz onu baba-oğul gibi çözdük. İnsan sevince başka bir şey... Hatta eşim bana bazen "Hocadan bahsederken eski sevgilinden bahseder gibi oluyorsun" der."

Arda Turan'dan Fatih Terim yorumu... "Eşim bana bazen 'Hocadan bahsederken eski sevgilinden bahseder gibi oluyorsun' der" ile ilgili etiketler Arda Turan Fatih Terim Galatasaray Aslıhan Doğan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.