Arda Turan ve Aslıhan Doğan Turan çifti bebeklerini kaybetti! Evlat acısıyla sarsıldılar...

5 yıldır evli, 2 erkek çocuk sahibi olan Arda Turan ve Aslıhan Doğan Turan çifti, evlat acısıyla sarsıldı. Üçüncü çocuğa hamile olan Aslıhan Doğan, doktor kontrolünde bebeklerini kaybettiğini öğrendi.

Ünlü teknik direktör Arda Turan ile Aslıhan Doğan Turan çiftinin bebeklerinin hayatını kaybettiği öğrenildi.

Çift geçtiğimiz günlerde üçüncü çocuğu istediklerini ve bu kez kız olmasını dilediklerini ifade etmişti.

RUTİN DOKTOR KONTROLÜNDE ÖĞRENDİLER

Çiftin üçüncü kez anne baba olma hayali yarım kaldı. 2. Sayfa’nın özel haberine göre, 2 aylık hamile Aslıhan, gittiği rutin doktor kontrolünde bebeğini kaybettiğini öğrendi.

Aslıhan Doğan, 'Kısmet olursa ikimizin de istediği bir şey... Arayı açmadan üçüncü çocuğu doğurmak isterim. İki oğlum var ve üçüncüsü kız olursa çok mutlu olurum. Kızım olursa adının Farah Aslıhan olmasını istiyorum.' sözleriyle bir kez daha anne olmak istediğini açıklamıştı.

Arda Turan ve Aslıhan Doğan Turan çifti bebeklerini kaybetti! Evlat acısıyla sarsıldılar... ile ilgili etiketler Arda Turan Aslıhan Doğan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.