Arda Turan tartışmasına Şenol Güneş de yorum yaptı

Kayserispor deplasmanında Ömer Şişmanoğlu'nun attığı golle kazanmayı başaran Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş maç hakkında değerlendirmelerde bulundu. Ayrıca tecrübeli teknik adam Arda Turan-Fatih Terim krizine de yorum yaptı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Arda Turan'ın A Milli Futbol Takımı'na alınmamasıyla ilgili soru üzerine, sorunların zamanla giderilmesi gerektiğini söyledi.

Kayserispor maçının ardından konuşan Güneş, "Açıklama yapmak benim görevim değil, federasyon başkanı yaptı, hoca ve oyuncular da yapacak. Ortada bir durum varsa açık bir dille bütün kamuoyuna söylemekte yarar var. Çünkü tartışmaya, bilinmezliğe gidiyorsa açıklamakta yarar var. Milli takım hepimizin. Hepimiz gelip geçiciyiz, yönetim de hocası da oyuncusu da. Ama hepsi de bizim insanlarımız ve onlara sahip çıkacağız. Fatih hocaya da Arda'ya da federasyona da, hepsine ihtiyacımız var. Ama onların da doğruyu yapmasına ihtiyaç var. Milli takımın gelecek maçlarda başarılı olacağına inanıyorum."

Arda Turan tartışmasına Şenol Güneş de yorum yaptı ile ilgili etiketler Şenol Güneş Beşiktaş Arda Turan
GÜNÜN VİDEOSU

Sokak köpekleri yasasına karşı çıkan imamın konuşması gündem oldu!

Hayvan sevgisi üzerine paylaşımlar yaparak geniş bir takipçi kitlesine sahip Mustafa Efe son zamanlarda sokak hayvanlarıyla ilgili yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı. Mustafa Efe yetkililere seslenerek uyutmak adı altında sokak hayvanlarını öldürülmesini içeren yasadan vazgeçilmesini istedi.