Ayhan Akman: Arda Turan’ın ateşi 39 derecelere kadar çıkmış

Ayhan Akman, koronavirüs testi pozitif çıkan Galatasaray'lı Arda Turan'ın sağlık durumu hakkında bilgi paylaştı. Akman, "Arda’nın ateşi 39 derecelere kadar çıkmış. Kas ağrıları da olmuş. Bugün biraz daha iyi olduğunu duydum'' dedi.

TRT Spor yorumcusu Ayhan Akman, koronavirüse yakalandığını açıklayan ve karantinaya giren Galatasaray kaptanı Arda Turan'ın sağlık durumuyla ilgili dikkat çekici bilgiler verdi. 

Sarı-Kırmızılı takımın eski yıldızlarından olan teknik direktör Akman, A Milli Takım'ın Macaristan maçı hakkında yorum yaparken konu Arda Turan'a gelince "Arda’nın ateşi 39 derecelere kadar çıkmış. Kas ağrıları da olmuş. Bugün biraz daha iyi olduğunu duydum. İnşallah toparlayacak'' dedi.

33 yaşındaki futbolcu kısa süre önce koronavirüse yakalandığını belirtmiş ve "Covid-19 testimin sonucu pozitif çıkmıştır. Hastanede tedavi ve izolasyon altındayım. En kısa zamanda görüşmek üzere" şeklinde bir paylaşım yapmıştı.

Ayhan Akman: Arda Turan’ın ateşi 39 derecelere kadar çıkmış ile ilgili etiketler Arda Turan Galatasaray ayhan akman
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.