Arda Turan Galatasaray'ın kapısını aşındırmaya devam ediyor! Sergio Oliveira için ısrar

Süper Lig'in yeni ekibi Eyüpspor'un teknik direktörü Arda Turan, Galatasaray'ın Portekizli orta sahası Sergio Oliveira için ısrarı devam ediyor. Sergio Oliveira geçtiğimiz günlerde bu transfer haberini yalanlasa da Arda Turan pes etmiş değil.

Galatasaray'da takımdan ayrılması beklenen Portekizli yıldız Sergio Oliveira, hakkında çıkan Eyüpspor iddialarını yalanlamıştı.

Oliveira'nın yalanlamasına karşın Süper Lig'in yeni ekibi, Portekizli orta sahanın peşini bırakmadı.

İKNA ETMEYE ÇALIŞACAKLAR

Galatasaray'a kiralama teklifi yapmayı düşünen Arda Turan'ın takımı, 32 yaşındaki orta sahayı da projeyle ikna etmek istiyor.

Galatasaray, 2026'ya kadar sözleşmesi olan Oliveira'nın ayrılığına onay verecek. 32 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz sezon Galatasaray formasıyla çıktığı 24 maçta 2 gol 2 asistlik performans gösterdi.

(Sabah)

Arda Turan Galatasaray'ın kapısını aşındırmaya devam ediyor! Sergio Oliveira için ısrar ile ilgili etiketler Arda Turan Sergio Oliveira
GÜNÜN VİDEOSU

Sokak köpekleri yasasına karşı çıkan imamın konuşması gündem oldu!

Hayvan sevgisi üzerine paylaşımlar yaparak geniş bir takipçi kitlesine sahip Mustafa Efe son zamanlarda sokak hayvanlarıyla ilgili yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı. Mustafa Efe yetkililere seslenerek uyutmak adı altında sokak hayvanlarını öldürülmesini içeren yasadan vazgeçilmesini istedi.