Arda Turan: Açıkçası utanmalıyız, ben utanıyorum, telefonlara çıkamayacak durumdayız

Arda Turan: "İşimiz çok zor. Çok zor durumdayız. UEFA'ya kadar en iyi şekilde toparlanmalıyız. 25 puan gerideyken büyük takım için motive olmak çok zor. Açıkçası utanmalıyız. Taraftardan utanmalıyız. Ben utanıyorum. Telefonlara çıkamayacak durumdayız. Galatasaray taraftarı olarak kendi annemin babamın telefonlarını açamıyorum."

Süper Lig'in 22. haftasında Kasımpaşa'yı ağırlayan Galatasaray, yeni hocası Domenec Torrent yönetiminde 2'de 0 yaptı. Türk Telekom Stadyumu'nda 1-3 mağlup olan Sarı-Kırmızılılar son 11 lig maçında 1 kez kazanabildi.

Küme düşme hattına yaklaşan Galatasaray'da kaptan Ardan Turan, maçın ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu. beIN Sports'a konuşan tecrübeli oyuncu, "İşimiz çok zor. Çok zor durumdayız. UEFA'ya kadar en iyi şekilde toparlanmalıyız. 25 puan gerideyken büyük takım için motive olmak çok zor. Açıkçası utanmalıyız. Taraftardan utanalıyız. Ben utanıyorum" dedi.

 

"ANNEMİN BABAMIN TELEFONLARINI AÇAMIYORUM"

Arda Turan'ın açıklamaları şöyle:

"Buradan takım arkadaşlarıma seslenmek istiyorum. Kendi aramızda konuşarak olmuyor. Galatasaray forması çok değerli dünyanın her yerinde. Bu durumdan utanmalı, daha çok çalışmalıyız."

"Telefonlara çıkamayacak durumdayız. Galatasaray taraftarı olarak kendi annemin babamın telefonlarını açamıyorum."

 

ÖMER BAYRAM: ARTIK KONUŞMAYI BİR KENARA BIRAKACAĞIZ

Maça 11'de başlayan Ömer Bayram ise şunları söyledi:

"Öne geçtik. İstediğimiz oyunu oynamaya çalıştık. Kırılma anları vardı. 11 maçlık seri vardı. 1-0 öne geçtik. Konsantre eksikliği diyebilirim. Uzatma anlarında böyle bir gol yersen mental olarak tabii sıfırdan başlıyoruz."

"1-0'da çok odaklandık, geriye çekildik. Gol yiyince takımda bir düşüş oldu. Takımı ayağa kaldırmak istiyorsun ama zor bir durumdu. Bunu kırmamız lazım. Futbolda genç diye bir şey kalmadı. Sahaya çıkan Galatasaraylı her oyuncu o sorumluluğu alacak, liderliği gösterecek. Galatasaray forması çok değerli. Herkes kıymetini bilecek. Devamlı konuşuyoruz aramızda. Ancak artık konuşmayı bir kenara bırakacağız. Antrenmanda, sahada varımızı yoğumuzu verip bu takımı yukarı taşımalıyız."

Arda Turan: Açıkçası utanmalıyız, ben utanıyorum, telefonlara çıkamayacak durumdayız ile ilgili etiketler Galatasaray Arda Turan Ömer Bayram
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.