Arda Turan, 3 bin 403 gün sonra kaptan olarak döndü!

Galatasaray'ın Süper Lig'in ilk haftasında sahasında Gaziantep FK'yı ağırladığı maça kaptan olarak çıkacak olan Arda Turan, tam 3 bin 403 gün sonra sarı-kırmızılı formaya kavuştu.

Galatasaray'a dönmek için 6 ay boşta bekleyen Arda Turan, sarı-kırmızılı forma altındaki ilk maçına kaptan olarak çıktı.

33 yaşındaki yıldız, tam 3 bin 403 gün sonra 'Parçalı' formayı resmi bir maçta terletti. Arda'nın Galatasaray'daki son karşılaşması, 20 Mayıs 2011'deki 2-0'lık Konyaspor mücadelesiydi.

Başarılı futbolcu, takımın başına Fatih Terim geçtikten sonra o yaz, transferin son günlerinde 13 milyon Euro'ya Atletico Madrid'e gitmişti. Dolayısıyla bu maç, Arda'nın Fatih Terim yönetiminde Galatasaray ile çıkacağı ilk maç oldu.

FATİH TERİM'LE İLK KEZ

Fatih Terim'den A Milli Takım'da 67 kez Ay-Yıldızlı formayı alan Arda Turan; kulüp kariyerinde ilk kez Fatih hoca yönetiminde Galatasaray'da lig maçına çıktı.

 

Arda Turan, 3 bin 403 gün sonra kaptan olarak döndü! ile ilgili etiketler Arda Turan Galatasaray kaptan Gaziantep FK
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.