Arda Öziri son yolculuğuna uğurlandı!

Geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden ünlü oyuncu Arda Öziri için İzmir 9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde tören düzenlendi. Törene sanat camiasında pek çok ünlü isim katıldı.

Bir arkadaşıyla Şampiyonlar Ligi finalini izledikten sonra eve gitmek için yola çıkan Arda Öziri motosikletiyle kaza geçirdi. Kaza sonrası hastaneye kaldırılan Öziri, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Henüz 40 yaşında hayatını kaybeden Arda Öziri'nin naaşı memleketi İzmir'e götürüldü.

DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

Ünlü oyuncu için bu sabah üniversite eğitimi gördüğü İzmir 9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde tören düzenlendi. Yakın arkadaşlarının katıldığı törende duygusal anlar yaşandı. Arda Öziri'nin naaşı Alsancak Hocazade Camii'nde öğle namazına müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından Işıkkent Mezarlığı'na defnedilecek.

Arda Öziri son yolculuğuna uğurlandı!

Arda Öziri son yolculuğuna uğurlandı! - Resim : 2

Arda Öziri son yolculuğuna uğurlandı! - Resim : 3

Arda Öziri son yolculuğuna uğurlandı! - Resim : 4

Arda Öziri son yolculuğuna uğurlandı! - Resim : 5

Arda Öziri son yolculuğuna uğurlandı! ile ilgili etiketler cenaze Diriliş Ertuğrul oyuncu arda öziri
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.