Arda Kural mum gibi eridi! İşte son görüntüsü

Bir dönem psikolojik sorunlar yaşayan ve zorlu günleri geride bırakan oyuncu Arda Kural, eski haline geri döndü. Fazla kilolarından kurtulan Arda Kural'ın son görüntüsü sevenlerini mutlu etti. İşte Arda Kural'ın şimdiki hali...

90'lı yılların başında 'Yerli Leonardo DiCaprio' lakabıyla anılan ve 'Emret Komutanım' dizisinde canlandırdığı Ferit karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Arda Kural, yaşadığı psikolojik sorunlar nedeniyle o dönem ekranlara veda etmek zorunda kalmıştı.  Gözlerden uzakta bir yaşam süren Arda Kural kısa süre önce eski sağlığına ve fiziğine kavuştu. Zorlu süreçte bir hayli kilo alan Arda Kural eski günlerine geri döndü.


Saç ektirip imaj değiştiren ve 20 kilo veren Arda Kural son görüntüsüyle sevenlerinin beğenisini topladı. Arda Kural, Instagram hesabından paylaştığı son pozu ile adeta 'efsane geri döndü' dedirtti. Setlere geri dönen 41 yaşındaki oyuncu şimdiki haliyle övgü topladı. Psikoz teşhisi konulmasının ardından uzun yıllar hastalıkla mücadele eden Arda Kural sosyal medyada yorum yağmuruna tutuldu. 

Arda Kural mum gibi eridi! İşte son görüntüsü - Resim : 2

FAZLA KİLOLARINDAN KURTULDU

Diyet ve spor yaparak zayıflayan Arda Kural'ın son hali beğeni topladı. Arda Kural'ın Instagram hesabından yayınladığı kareye 'çocukluk aşkım' dediği oyuncu Yıldız Asyalı'nın ''Oy kuzucum benim'' şeklinde yaptığı yorum ve kalp emojisi dikkatlerden kaçmadı. 

İşte Arda Kural'ın son hali...

 Arda Kural mum gibi eridi! İşte son görüntüsü - Resim : 3

41 yaşındaki oyuncu Arda Kural, rol aldığı Emret Komutanım dizisiyle 2000’li yıllara damga vurmuştu. Kural'a o dönem psikoz teşhisi konulmuş ve 20 gün Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi görmüştü. Sağlık sorunları nedeniyle kariyerine ara veren oyuncu yıllar sonra eski haline ve ekranlara geri döndü. 

 

Arda Kural mum gibi eridi! İşte son görüntüsü ile ilgili etiketler Arda Kural Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.