Arda Güler'in sözleşmesindeki o madde Jorge Jesus'u kara kara düşündürüyor

Yeni teknik direktör Jorge Jesus ile sezona hazırlanan Fenerbahçe'de Arda Güler tehlikesi ortaya çıktı. Yıldızı parlayan genç oyuncunun sözleşmesindeki bir madde hem Jesus'u hem de Fenerbahçelileri endişelendirdi. Söz konusu maddenin Arda Güler'in babasının talebiyle eklendiği de öğrenildi.

Fenerbahçe, yeni teknik patronu Jorge Jesus'un liderliğinde sezona sıkı bir şekilde hazırlanırken, yönetim de kadroyu güçlendirmek için çalışmaları sürdürüyor.

Henrique Lincoln, Bruma ve Emre Mor'u kadrosuna dahil eden Fenerbahçe, futbolcularına gelen tekliflerin bazılarını da değerlendiriyor. Transfer teklifleri alan futbolculardan biri olan yeteneği ile göz dolduran 17 yaşındaki Arda Güler oldu.

Geride bıraktığımız sezon gösterdiği performansla büyük alkış alan Arda Güler'in, Jorge Jesus döneminde daha da parlaması beklenirken, sözleşmesindeki bir detay sarı lacivertlileri endişelendirdi.

Ajansspor'un haberine göre; Arda Güler'in çok düşük bir rakamla serbest kalma ihtimali ortaya çıktı. Kulüple 3 yıllık anlaşması bulunan Arda Güler'in sözleşmesinde ilk sene 20, ikinci sene 25, üçüncü sene ise 30 milyon Euro'luk serbest kalma bedelinin bulunduğu biliniyordu ancak genç oyuncunun oynama zorunluluğundan doğan çok düşük bir miktarla serbest kalma bedeli de var.

Bir sezonda en az 1500 dakika oynama zorunluluğu olduğu anlaşılan Arda Güler'in sözleşmesinde, bu süreden daha az forma giymesi halinde 5 milyon Euro'ya serbest kalabileceğine dair madde yer alıyor.

Genç yıldızın 1500 dakikadan (18 maç) az görev alması halinde oyuncunun diğer serbest kalma bedellerinin devre dışı kalacağuna dair maddenin Güler'in babası tarafından özel olarak sözleşmeye eklendiği öğrenildi.

Arda Güler'in sözleşmesindeki o madde Jorge Jesus'u kara kara düşündürüyor ile ilgili etiketler Fenerbahçe Sözleşme Arda Güler jorge jesus
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.