Arda Güler'in sabrı taştı! Oyuna giremeyince Ancelotti'ye tepki gösterdi...

Real Madrid'in Almeria ile karşılaştığı mücadelede, genç yıldız Arda Güler'in oyuna giremeyince Ancelotti'ye gösterdiği tepki olay oldu. Isınmaya gönderilen ama teknik direktör Ancelotti tarafından oyuna alınmayan milli oyuncu tepkisini göstermekten çekinmedi.

İspanya LaLiga'nın 21. haftasında Real Madrid, 2-0 geriye düştüğü maçta lig sonuncusu Almeria'yı sahasında 90+9'da bulduğu golle 3-2 mağlup etti.

Madrid ekibinde kadroda olan milli yıldız Arda Güler, karşılaşmada süre alamadı. Henüz lig maçına çıkma şansı elde edemeyen Arda Güler, ikinci yarıda kenarda ısınmaya gönderildi fakat tercih edilmedi.

Oyuna 70. dakikada önce Ceballos ardından da 82. dakikada Camavinga girince Arda da yedek kulübesine üzgün döndü.

Kulübeye gönderken Arda Güler'in ısınma yeleğini çıkarıp yere attığı görüntü olay oldu ve teknik direktör Ancelotti'ye bir tepki olarak görüldü.

İKİ MAÇTA 67 DAKİKA SÜRE BULDU

Arda, Real Madrid formasıyla bu sezon sadece 67 dakika süre buldu. Kral Kupası 3. Turu'nda Arandina ile oynanan mücadeleye ilk 11'de başlayan Arda Güler, 2 şutunun direkten döndüğü maçta 59'da oyundan alınmıştı.

Arda son olarak Süper Kupa'da 10 Ocak'ta uzatmaya giyen maçta Atletico Madrid'e karşı maçın 112. dakikasında oyuna dahil olmuştu.

Arda Güler'in sabrı taştı! Oyuna giremeyince Ancelotti'ye tepki gösterdi... ile ilgili etiketler Arda Güler Real Madrid Carlo Ancelotti
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.