Arda Güler'in maçına Halil Umut Meler atandı

Milli futbolcumuz Arda Güler'in takımı Real Madrid'in Şampiyonlar Ligi'ndeki Braga ile oynayacağı maça Halil Umut Meler atandı.

Halil Umut Meler, Real Madrid ile Braga arasında 8 Kasım 2023 Çarşamba günü oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi C grubu müsabakasını yönetecek.

Real Madrid - Braga maçında Halil Umut Meler'in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Kerem Ersoy yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Arda Kardeşler olacak. Karşılaşmada Massimiliano Irrati VAR, Alper Ulusoy ise AVAR olarak görev yapacak.

ARDA GÜLER SÜRE ALABİLİR

Milli futbolcumuz Arda Güler, sakatlığını atlattı ve artık maç kadrosunda yer alıyor. Arda dün oynanan Real Madrid - Rayo Vallecano maçında yedek kulübesinde yer almış ancak maçta süre alamamıştı. Teknik direktör Carlo Ancelotti, Braga mücadelesinde 18 yaşındaki genç yıldıza süre verebilir.

Arda Güler'in maçına Halil Umut Meler atandı ile ilgili etiketler Halil Umut Meler UEFA Şampiyonlar Ligi Real Madrid Arda Güler
GÜNÜN VİDEOSU

Böylesi görülmedi: Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürmüşler

Edirne'de Kapıkule Sınır Kapısı'ndan yurda giriş yapan bir tırda hassas burunlu dedektör köpek Carlos'un desteği ile polis ve gümrük muhafaza ekiplerince yapılan aramada 10 milyon lira değerinde 50 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürüldüğü ortaya çıktı.