Arda Güler'in frikik golü mest etti! Brezilyalı veya İngiliz olsaydı 100 milyon Pound...

Yeni sezon öncesinde Hull City ile oynanan hazırlık maçında enfes bir frikik golünün altına imzasını atan Arda Güler yine adından söz ettirdi. 17 yaşındaki genç yıldız birçok oyuncudan büyük destek alırken eski Beşiktaşlı Mensah ise attığı tweet ile olay oldu.

Fenerbahçe son hazırlık maçında Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hull City ile karşı karşıya geldi. Mücadele 0-0 devam ederken sahneye 87. dakikada çıkan Arda Güler, takımını 1-0 öne geçirirken attığı enfes frikik golü olay yarattı.

Golün hemen sonrasında sarı lacivertliler büyük bir sevinç yaşarken tribünde ekrana yansıyan Ali Koç ve Acun Ilıcalı'nın Arda Güler'in gol sevincini izlerkenki anları sosyal medyada büyük bir ilgi gördü.

Arda Güler'in frikik golü mest etti! Brezilyalı veya İngiliz olsaydı 100 milyon Pound...

Maçın sona ermesinden sonra ise eski Beşiktaşlı oyuncu Bernard Mensah, Twitter hesabından paylaşım yaparak, “Eğer Arda Güler, Brezilyalı veya İngiliz olsaydı onu 100 milyon Pound’a satarlardı” ifadelerine yer verdi.

Mensah’ın paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni aldı.

Hull City’nin sahibi Acun Ilıcalı da maç sonunda yaptığı açıklamasında, “Arda Güler, Türk futbolunun geleceği. Attığı her gol bizi mutlu eder. Maç bizim için manevi değeri yüksek bir maçtı. Bu maçta Arda’nın gol atması da önemliydi benim için” sözlerini sarf etti.

Arda Güler'in frikik golü mest etti! Brezilyalı veya İngiliz olsaydı 100 milyon Pound... - Resim : 2

Fenerbahçe’nin genç yıldızı Arda Güler’de maç sonunda sosyal medyada, “Hayallerimi gerçekleştirdiğim her an daha iyisini hayal etmek için çalışmaya devam edeceğim. Desteğiniz için herkese teşekkür ederim. Şükürler olsun..” paylaşımında bulundu.

Arda Güler'in frikik golü mest etti! Brezilyalı veya İngiliz olsaydı 100 milyon Pound... ile ilgili etiketler Fenerbahçe Arda Güler Hull City
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.