Arda Güler bu akşam sahaya çıkıyor! Maç günü paylaşımı geldi...

Real Madrid'de forma giyen Milli yıldız Arda Güler, bu akşam Mallorca'ya karşı oynanacak maçın kadrosunda yer alıyor. Oyuna sonradan girmesi beklenen Arda Güler, sosyal medya hesabından bir maçı günü paylaşımı yaptı. Peki Real Madrid-Mallorca maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe'den 20+10 milyon euro bonservis bedeliyle Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, uzun süredir şanssız sakatlıklar nedeniyle forma şansı bulamıyordu. Arda, İspanyol deviyle bu akşam ilk maçına çıkmaya hazıralnıyor.

Arda Güler, LaLiga'da Real Madrid'in bu akşam konuk edeceği Mallorca maçının kadrosunda kendine yer buldu ve oyuna sonradan girmesi bekleniyor.

REAL MADRİD - MALLORCA MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

İspanya LaLiga'nın 19. haftasında oynanacak Real Madrid-Mallorca maçı 3 Ocak Çarşamba günü yani bu akşam 21.15'te başlayacak.

S Sport'tan canlı yayınlanacak mücadelenin hakemi ise Alejandro Muniz Ruiz.

ARDA GÜLER'DEN MAÇ GÜNÜ PAYLAŞIMI

Milli futbolcu da sosyal medya hesabından maç günü paylaşımı yaptı. Arda Güler'in paylaşımı şöyle:

 Arda Güler bu akşam sahaya çıkıyor! Maç günü paylaşımı geldi...

ANCELOTTİ'DEN ARDA SÖZLERİ

Ancelotti, sakatlığı sona eren Arda Güler ile ilgili soruya, "Önemli olan onun iyileşmesi. Yavaş yavaş en iyi seviyesine ulaşıyor. Çok genç bir oyuncu, acele etmemeliyiz. Bizimle oynamak için bol bol zamanı olacak. Yarın ona süre vermeye çalışacağım. Veremezsem başka maça çıkar." ifadelerini kullandı.

Arda Güler bu akşam sahaya çıkıyor! Maç günü paylaşımı geldi... ile ilgili etiketler Arda Güler Real Madrid
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.