Arazi kavgası: 1 ölü, 1 yaralı

Kütahya'nın Aslanapa ilçesinde, 4 dönüm tarlanın kullanımıyla ilgili akrabalar arasında çıkan kavgada, 1 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı. Dedelerinden kalan tarla nedeniyle bir kişi amcasının çocuğunu öldürdü.

Haydarlar köyünde Ahmet E. (44), dedesinden miras kalan Kayacık mevkisindeki tarlada, ortağı Muharrem Karateke (39) ile pancar hasatı yaptıkları sırada yemek molası verdi. Bu sırada yanlarına gelen Ahmet E'nin amcasının oğlu Halit E. (38) ile yeğeni Alparslan E. (20) tarlanın kullanımıyla ilgili tartışmaya başladı.

Arazi kavgası: 1 ölü, 1 yaralı

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Alparslan E, Ahmet E. ile ortağına tabancayla ateş etti. Çevredekilerin ihbarı üzerine, olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Başına mermi isabet eden Ahmet E, olay yerinde yaşamını yitirdi. Ağır yaralanan Karateke, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Alparslan E. ile Halit E, gözaltına alındı.

Arazi kavgası: 1 ölü, 1 yaralı - Resim : 2

Köy muhtarı Kahraman Zeybek, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Kavganın dedelerinden kalan arazi nedeniyle amca çocukları arasında arazi anlaşmasından kaynaklandığını öğrendik. Tarlada yemek yedikleri sırada olay yaşanmış. Çok üzgünüz." dedi.

Arazi kavgası: 1 ölü, 1 yaralı ile ilgili etiketler Kütahya cinayet arazi kavgası
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.