Aras Bulut İynemli'yi görenler tanıyamadı! Sıcak havada botlarını çıkarmadı...

Geçtiğimiz yıl 'İçerde' dizisinde hayat verdiği Mert karakteriyle başarılı bir sezonu geride bırakan Aras Bulut İynemli, önceki gün Ataköy'de objektiflere takıldı.

Sevgili Bige Önal ve yakın arkadaşı oyuncu Engin Öztürk ile Türkiye-İspanya maçını izlemeye gelen İynemli tarzıyla dikkat çekti.

wqrqwrqrqwr

Sıcak havalara rağmen uzun askeri bot giyen ve şapkalı olduğu görülen İynemli'nin bu tarzı dizideki bot ve şapkalı halini hatırlattı.

qwrqwrq
Dizi bittikten sonra spora başlayan 27 yaşındaki İynemli'nin 'İçerde' dizinde abisini canlandıran Çağatay Ulusoy'a (Sarp) benzerliği ise dikkatlerden kaçmadı.

werwewqrwrqw

Aras Bulut İynemli'yi görenler tanıyamadı! Sıcak havada botlarını çıkarmadı... ile ilgili etiketler Aras Bulut İynemli Engin Öztürk maç türkiye ispanya
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.