Aras Bulut İynemli'den büyük gaf!

Çukur dizisinde Yamaç Koçovalı karakterini canlandıran 30 yaşındaki yakışıkı oyuncu Aras Bulut İynemli, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutlamak için sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bayramları birbirine karıştırdı.

Sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yapan Aras Bulut İynemli, "19 Mayıs Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun" ifadelerini kullandı. Takipçileri tarafından gelen yorumların ardından yaptığı yanlışı fark eden oyuncu, paylaşımı hemen silip düzenleyerek yeniden paylaştı.

Aras Bulut İynemli'den büyük gaf!

23 NİSAN'LA 19 MAYIS'I KARIŞTIRDI

İynemli, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nda, büyük bir gafa imza attı.9,5 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabının hikaye kısmından ''19 Mayıs Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun'' şeklinde paylaşım yapan İynemli, bayramları karıştırınca espirileri yorumların hedefi oldu. Hatasını kısa süre içerisinde fark eden oyuncu paylaşımı hemen sildi.

Yeniden paylaşım yapan oyuncu bu sefer hatasız şekilde "19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun" yazdı.

 

GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.