Aras Bulut İynemli uçakta öyle bir vaziyette yakalandı ki!

Aras Bulut İynemli uçaktaki beklenmeyen görüntüsüyle gündemde yerini aldı.

Dilan Çiçek Deniz'le başrolü paylaştığı ‘Çukur’ dizisinin çekimleri Paris'te devam eden Aras Bulut İynemli, İstanbul'a dönüş uçağındaki görüntüsüyle gündeme geldi.

Sosyal medyada yayınlanan karede takipçisi, "Pazartesi sabahı Paris-İstanbul business class mevkinde nalları dikmiş bir Aras Bulut İynemli" notunu yazdı.

59d5d3fdd3806c2824efd689

Söz konusu fotoğrafta; bir hayli yorgun olduğu anlaşılan 27 yaşındaki oyuncunun, koltuğunu arkaya yatırdığı ve ayaklarını uzattığı görülüyor.

1658049_650x365

Senaryosunu Gökhan Horzum'un yazdığı, yönetmenliğini Sinan Öztürk'ün üstlendiği Çukur dizisinde son dönemin başarılı oyuncuları Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Mustafa Üstündağ, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Nebil Sayın, Kubilay Aka ile usta oyuncular Ercan Kesal ve Perihan Savaş buluşuyor. Çukur'un ilk tanıtım filmi ve özel tasarımları ile dikkat çeken afişleri sosyal medyada çok konuşuldu. Başrol oyuncuları ile birlikte Çukur'a adım attığımız bu ilk görüntüler şimdiden izleyicileri içine çekmeyi başardı.

Aras Bulut İynemli uçakta öyle bir vaziyette yakalandı ki! ile ilgili etiketler Aras Bulut İynemli Çukur Instagram yeni dizi dilan deniz çiçek
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.