Arap aşiretler süre verdi! YPG’den ayrılmayanlar düşman görülecek!

Suriye’de Arap aşiretler terör örgütü PKK/YPG’ye süre verdi. Bölgenin en büyük aşiretleri, terör örgütünün Ahmed el-Habil'i serbest bırakmasını istedi.Yine aynı aşiretler arap Cubur aşiretine, gençlerini örgütten ayırmaları için bir gün süre verdi. Aşiretler aksi durumda Cubur aşireti  mensuplarının düşman olarak hedef alınacağını açıklandı.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

Suriye'nin kuzey ve kuzeydoğusunu işgal eden terör örgütü PKK/YPG’ye, Arap aşiretler savaş açtı.Birleşen Arap Aşiretler, bölücü örgütün bölgelerinden biran önce gitmesini istiyor.


ÇATIŞMALARDA 70 PKK/YPG’’Lİ TERÖRİST ÖLDÜ 35’İ YAKALANDI!


Çocuklarını, mallarını ve topraklarını ellerinden alan PKK/YPG’ye karşı silahlı mücadele başlatan Arap Aşiretleri ağır kayıplar verdiriyor. SüperHaber’in elde ettiği bilgilere göre Suriye’nin Deyrizor Şehri’nde Arap aşiretleri ile terör örgütü YPG/PKK arasında devam eden çatışmalarda şu ana kadar 70  teröristin etkisiz hale getirildiği öğrenildi. Arap Aşiretleri’nin 35 teröristi de yakalayarak gözaltına aldığı ifade edildi. Aynı çarışmalarda ise,11 Arap aşiret üyesinin yaşamını yitirdiği belirtildi.Öte yandan PKK/YPG’li teröristlerin, Deyrizor’un doğusundaki Curzi kasabasında, camiden çıkan halka ateş açtıkları ve 2 sivilin hayatını kaybettiği, ikisi çocuk, 11 sivilin de yaralandığı kaydedildi.


ARAP AŞİRETLER BÖLÜCÜ ÖRGÜTE SÜRE VERDİ


Deyrizor’da devam eden çatışmalarda Arap Aşiretler’in bölücü terör örgütü  PKK/YPG’ye süre verdikleri bildirildi. Bölgenin en büyük aşiretlerinden el-Akidat'a bağlı el-Bukeyyir aşiretinin ileri gelenleri, terör örgütü PKK/YPG'ye,kaçırılan Ahmed el-Habil'i serbest bırakması için 12 saat süre vermişti.Aynı aşiretler,PKK/YPG saflarında kendilerine karşı savaşan Arap Cubur Aşireti’ne gençlerini örgütten ayırmaları için bir gün süre  verdi. Aynı Arap Aşiretler, aksi durum da Arap Cubur aşireti  mensuplarının düşman olarak hedef alınacağını açıklandı.Bu arada Cubur Aşireti  liderlerinden Şeyh Ahmed Hammad el Esat, Cubur Aşireti üyelerine bölücü  örgütten ayrılmalarını ve Arap kardeşlerine karşı savaştan kaçınmaları için çağrı yaptı.

Arap aşiretler süre verdi! YPG’den ayrılmayanlar düşman görülecek! ile ilgili etiketler YPG Arap
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.