Aralarındaki yaş farkı gündem olmuştu... Gülsim Ali ve Durul Bazan aşkı bitti

Son olarak Gönül Dağı dizisiyle ekranlarda boy gösteren ve Selahaddin Eyyubi dizisiyle yeniden ekranlara dönmeye hazırlanan 27 yaşındaki oyuncu Gülsim Ali İlhan, kendisinden 23 yaş büyük meslektaşı Durul Bazan ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Aralarındaki yaş farkıyla gündem olan çiftten kötü haber geldi. Gülsim Ali ile Durul Bazan ayrıldı.

Çarli İş Başında, Yıldızların Altında, Emret Komutanım, Hayat Bilgisi, Arka Sokaklar, Maskeli Beşler gibi yapımlardaki rolleriyle tanınan 50 yaşındaki oyuncu Durul Bazan, Gönül Dağı dizisinde canlandırdığı Dilek karakteriyle hafızalara kazınan genç meslektaşı Gülsüm Ali İlhan ile aşk yaşamaya başlamıştı. İkili geçtiğimiz Haziran ayında birlikte görüntülenmişti. Oyuncu çiftin, birlikte bir dondurmacıdan alışveriş yaparken çekilen görüntüleri magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Aralarındaki yaş farkı gündem olmuştu... Gülsim Ali ve Durul Bazan aşkı bitti

Yaklaşık 1 yıldır aşk yaşadıkları konuşulan oyuncu çiftten üzen haber geldi. Gazeteci Arif Hür, Gülsim Ali'nin kendisinden 23 yaş büyük meslektaşı Durul Bazan'dan ayrıldığını yazdı.

İLİŞKİLERİNİ BİTİRME NEDENLERİ ORTAYA ÇIKTI

Gülsim Ali, yaklaşık 1.5 yıldır aşk yaşadığı meslektaşı Durul Bazan'dan sessiz sedasız ayrıldı. Oyuncu çiftin ayrılık nedeni de oraya çıktı. Gülsim Ali ve Durul Bazan ilişkilerinde gelecek göremedikleri için yollarını saygı çerçevesinde ayırdı.


SEVGİLİSİNİN AİLESİNDEN DURUL BAZAN'A VETO

Durul Bazan'ın, Gülsim Ali'den 23 yaş büyük olması uzun süre konuşulmuştu. Gülsim Ali'nin ailesinin Durul Bazan'ı veto ettiği ve ikilinin daha fazla yıpranmamak adına ilişkiyi bitirme kararı aldığı iddia ediliyor.

Aralarındaki yaş farkı gündem olmuştu... Gülsim Ali ve Durul Bazan aşkı bitti ile ilgili etiketler Gülsim Ali İlhan Durul Bazan
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.