Aralarında 'yüksek ses' krizi çıkmıştı! İrem Derici'nin Lerzan Mutlu itirafı ağızları açıkta bıraktı

Geçtiğimiz Temmuz ayında, aynı binada çapraz dairelerde oturan 44 yaşındaki şarkıcı ve sunucu Lerzan Mutlu ile komşusu olan 34 yaşındaki pop şarkıcısı İrem Derici arasında ses tartışması yaşanmıştı. Mutlu, gece geç saatlere kadar yüksek sesle müzik dinleyen meslektaşı İrem Derici'yi sosyal medyadan topa tutmuştu. Derici, aylar önce yaşanan konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

İrem Derici geçtiğimiz aylarda katıldığı bir programda komşusu Lerzan Mutlu’nun evin içerisinde sürekli topuklu giydiğini, sabah 8’de topuklu ayakkabı sesleri duyduğunu söylemişti. İrem Derici'nin topuklu ayakkabı açıklamalarının ardından Lerzan Mutlu ise İrem Derici'nin geç saatlerde açtığı müzik sesinden rahatsız olmuş ve sosyal medya hesabından mesajlar yayınlamıştı.


İREM DERİCİ, LERZAN MUTLU'YU İSYAN ETTİRMİŞTİ

Mutlu, Instagram paylaşımlarında şu ifadelere yer vermişti;

''İremciğim uyuyamıyoruz. Evde müziği bu saatte kapasan mı artık! Bangır bangır! Whatsapp'ını okundu yapmazsın sen. Buradan yazayım dedim. Sabah saat 04:00... Asla ilk değil. Yeter! Güvenlik kapıyı çalıyor, kimseye kapıyı açmıyorsun. Ve biz bu saate kadar uyanık! Villa mı burası? Whatsapp'a cevap vermediğin daha önce buradan yazıyorum. Bana yakışır mı polis çağırmak komşuma, yakışmaz! Ama zorluyorsunuz. Bu ne ya delireceğim. Hala susmadı müzik."

Aralarında 'yüksek ses' krizi çıkmıştı! İrem Derici'nin Lerzan Mutlu itirafı ağızları açıkta bıraktı


''LERZAN'A BAYAĞI TERBİYESİZCE MESAJLAR ATTIM, BENİ AFFETTİ''

Aylar önce yaşanan iki meslektaş komşunun atışması tatlıya bağlandı. YouTube’da yayınlanan, Seçkin Süngüç ve Fezi Altun’un sunduğu “Bize Kaldı” programına konuk olan İrem Derici, Lerzan Mutlu'ya uyku sersemi terbiyesizce mesajlar attığını itiraf ederek meslektaşından özür dilediğini belirtti. Derici konu ile ilgili şu açıklamayı yaptı;

“30 Haziran akşamı evde küçük bir flörtüm oldu. Müziği biraz açmışım. Öyle saçma sapan bir hoparlörüm var ki, şarjı dolunca kendini tekrar açıyor. Bir açılmış, hoparlörden müzik sabah 7’ye kadar bangır bangır. Sızmışım duymadım. Sabah bir kalktım, (Lerzan Mutlu’nun paylaşımlarıyla) Türkiye çalkalanıyor. Uyku sersemi Lerzan’a bayağı terbiyesizce mesajlar attım, ona rağmen beni affetti. Kendisinden özür diledim.”

Aralarında 'yüksek ses' krizi çıkmıştı! İrem Derici'nin Lerzan Mutlu itirafı ağızları açıkta bıraktı

 

 

 

 

Aralarında 'yüksek ses' krizi çıkmıştı! İrem Derici'nin Lerzan Mutlu itirafı ağızları açıkta bıraktı ile ilgili etiketler İrem Derici Lerzan Mutlu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.